Oma kisa Virvikissä 3.8.2013

Virvik golf järjesti kutsukilpailun, jonka tuotto kokonaisuudessaan Virvikin junioritoimintaan. Kilpailun vastaavana toimi ansiokkaasti junnupäällikkö Rasmus Svahn. Päivä valkeni Porvoon seudulla aurinkoisena ja lämpöisenä. Ihanteellisissa olosuhteissa pelattuun Bestball parikilpailuun otti osaa kaikkiaan 52 kilpailijaa. Aamulla lähdettiin Virvikkiin, kävin lämmittelemässä kisaa varten rangella. Väylällä 4 haastoin kaikki 52 pelaajaa. Hävisin kolmelle pelaajalle ja pelasin tasan usean kanssa. Kun kaikki olivat kiertäneet mun ohi, lähdin pelaamaan eri ryhmiin. Taikuri viihdytti pelaajia väylän 15 jälkeen. Iltapäivällä olin palkintojen jaossa mukana. Kilpailutapahtumaan toimme Audin A1 henkilöauton, olin voittanut sen viikonlopuksi käyttööni  talven Golfmessuilla onnistuneen lähipelin palkintona. Onnistuneen tapahtuman parikilpailun voitti pari Hällfors/Karlqvist  37 bogeypisteellään.

– Olazabal

Add Comment