Oliver Slovakia
Maanantaina 16.9 lähdin Suomen 18 v maajoukkueen mukana kohden Slovakiaa. Joukkueen muodostivat, Elias Haukka, Otto Vanhatalo, Sami Välimäki, Väinö Viitaharju, Iiro Eskelinen ja minä. Valmentajana oli mukana Pasi Purhonen ja kapteenina Matti Lindholm. Wienin kentällä jouduttiin odottamaan portugalilaisia 4,5 tuntia jonka jälkeen bussi lähti kohti hotellia joka oli  sijaitsi Tsekissä. Tiistaiksi oli varattu harjoituskierros.  Skalica Golf Clubin kenttä oli Slovakian puolella sisämaan links –tyylinen. Kentällä tuulee normaalisti paljon. Keskiviikkona oli virallinen harjoituskierros. Illalla oli luvassa avajaiset ja ruokailu klubilla. Torstaina oli kilpailun ensimmäinen kierros. Aloitin kilpailun bogeylla, kun otin ykkösellä kolme puttia. Väylälle 3 myös kolmen putin bogey. Sain birdien väylälle 6 mutta bogey väylälle 9, kun chippasin eagle chipin pitkäksi ja otin 3 puttia. Etuysi tulokseen +2. Takaysillä sain aikaa 1 birdien, väylälle 16 ja 12 tuli bogey. Takaysi tulokseen par ja koko kierros tulokseen +2/74. Väinö Viitaharju pelasi myös tulokseen +2 ja muut huonommin.

Olimme ensimmäisen päivän jälkeen joukkueena 5. Ja henkilökohtaisissa tuloksissa olin 11. Toinen päivä alkoi myös kolmen putin bogeylla. Väylälle 7 tuli bogey, kun löin avauksen väyläbunkkerin lippaan ja jouduin ottamaan välilyönnin. Väylälle 8 birdie lyötyäni lähestymisen metriin. Etuysi tulokseen +1. Takaysi mentiin tasaiseen tahtiin, mutta väylälle 14 tuli kolmen putin bogey. Väylällä 15 löin lähestymisen 165 metristä rauta kutosella 45 senttiin ja tein birdien. Takaysi pariin ja koko kierros +1/73.  Toisena päivänä Otto Vanhatalo pelasi parhaiten, 69. Suomi putosi kuudenneksi. Viimeinen päivä alkoi parilla. Tein väylälle 11 ensimmäisen birdien. Ainut bogey tuli kierroksella väylälle 16, kun laitoin metrin par putin ohi. Koko kierros pariin/72. Viimeisenä päivänä kaikki paransi ja Suomen tulos oli lopulta -5 viimeiseltä päivältä ja lopputulos +22.

Suomi sijoittui valitettavasti neljänneksi ja jäi 2 lyöntiä Oslon EM paikasta.  Itse olin henkilökohtaisessa tulosliuskassa jaettu 11 tuloksella +3.

– Olazabal

Add Comment