Oliver Lindell Golf

Perjantaiaamuna 13.9 lähdettiin aikaisin kohti Alastaroa. Matka kesti autolla lähes kolme tuntia, matkantekoa haittasi koko matkan ajan kova sumu. Harkkarundi alkoi 10:30 sumun hälvettyä. Kenttä oli taas hyvässä kunnossa, griinit ja väylät kovia. Kierros sujui kivasti, takaysille sain valmentajani mukaan kierrokselle.

Oliver Lindell Golf Oliver Lindell Golf

Lauantaina lähtöaika kisaan oli 9:10. Aloitin bogeylla kun lähestyminen jäi griinin etuosaan ja otin kolme puttia. Sain väylälle 5 birdien, kun löin rauta 5 griinille ja pääsin puttaamaan eaglea. Pari puttia ja birdie. Väylälle 7 tuli taas kolme puttia. Etuysi tulokseen +1. Takaysi alkoi hyvin, 5 paria jonka jälkeen bogey. Viimeiselle väylälle vielä birdie kun löin avauksen vesiesteeseen, ei kuitenkaan veteen. Sieltä 50 metriin ja wedge metriin ja putti kuppiin. Kaikkiaan sain 16 väyläosumaa, useammat birdiet jäivät vain puuttumaan. Takaysi parissa ja koko kierros +1/73. Sillä on ensimmäisen päivän jälkeen jaettuna toisena vain lyönnin perässä Santtu Malinista, joka pelasi mun ryhmässä.

Sunnuntain starttiaika viimeisessä ryhmässä klo 14.40 kärjessä olleen Santtu Malinin ja Eero Peltoniemen kanssa. Aloitin viimeisen kierroksen parilla. Mutta väylille 3 ja 4 tuli bogeyt. Väylälle 5 tuli birdie kun chippasin kahteen metriin ja puttasin kuppiin. Seuraavalle reiälle tuli kolmen putin bogey. Etuysi tulokseen +2. Takaysi alkoi kolmen putin bogeylla. Väylälle 16 alkoi loppukiri. Puttasin 15 metrisen birdieputin kuppiin. Vielä väylälle 17 birdie. 18 löin avauksen mettään ja jouduin ottamaan välilyönnin. Lähestyminen taka raffiin ja chippi sieltä reiän viereen ja putti sisään. Takaysi -1 ja koko kierros +1/73 ja koko kilpailu +2. Olin kilpailun toinen häviten lyönnin Iiro Eskeliselle, joka teki viimeiselle reiälle voiton tuoneen birdien. FJT rankingissa sijoituin myös toiseksi. FJAR rankingissa kasvatin johtoani 140 pisteeseen. FJAR ranking on alle 21 vuotiaiden junioreiden koko kauden rankingtilasto. Varhain maanantaiaamuna oli lähtö kohti Slovakiaa ja EM karsintaa. 18 vuotiaiden maajoukkue karsii täällä Euroopan mestaruuspaikasta ensi vuodelle Osloon. 2015 Euroopan mestaruuskisat pelataan Suomessa. Kisat pelataan kuusimiehisin joukkuein. Viiden parhaan tulokset lasketaan kolmen (to, pe ja la) kierroksen jälkeen yhteen. Kolme parasta maata saa paikan EM-kisoihin 2014.

Slovakian golfkeskuksen osoite:   http://www.golfskalica.sk/

– Olazabal

Oliver Lindell Golf

Add Comment