Olvier Lindell
Maanantaiaamuna 23.9 lähdettiin veljeni kanssa ajamaan kohti Kirkkonummea. Pickalaan saavuttuamme alkoi vesisade. Lähtöaika oli 9.10. Sain hyvän startin parilla. Kakkosväylällä  pelastin parin, kun upotin 6 metrisen putin uudella putterillani. Väylällä 3 tein birdien kun 12 metrinen birdieputti meni reikään. Väylällä 4 puttasin metristä birdien kuppiin. Väylälle 5 tuli tupla bogey kun sähläsin väylällä. 6 reiälle upotin 3 metrin putin, bogey. Etuysillä vielä 1 birdie ja 1 bogey, etuysin tulos +1. Väylälle 15 tuli 3 putin bogey ja väylällä 17 löin lost ballin, tuloksena lopulta tupla bogey. Takaysi tulokseen +3 ja koko kierros +4/76. Toiselle kierrokselle lähdettiin kello 14.10. Aloitin toisen kierroksen hyvällä parilla ja pelasin etuysin tulokseen par. Takaysillä tein väylälle 12 birdien ja 13 meni 1 metrin par putti ohi. Väylälle 14 tuli jälleen birdie. Väylälle 18 vielä bogey ja koko kierros Par/72. Sijoituin karsinnassa kolmanneksi ja pääsin esikarsinnoista läpi. Keskiviikkona 9.10 matkustan valmentajani kanssa Ruotsin karsintoihin Malmön. Täällä pelataan Nordic Leaguen varsinainen kolmepäiväinen  karsintakilpailu alkaen 11.10 torstaina Ljunghusenin kuuluisalla kentällä.

-Olazabal

Add Comment