Oliver Lindell Golf
Varhain keskiviikkoaamuna  10.10 lähdettiin 7.30 Finnairilla kohden Kööpenhaminaa. Jouduttiin odottamaan koneessa koneen korjausta noin tunnin ajan. Lennettyämme Gotlantiin saakka, jouduimme kääntymään takaisin mittarivian takia. Suomessa uusi kone lähti 11.20. Päästyämme perille valmentajani Juha Juvosen ja Mika Wickströmin kanssa vuokrattiin auto ja lähdinmme parin tunnin automatkalle Ruotsiin Ljunhusenin kentälle. Täällä pelataan 11-12.10 Nordic Golf League Qualifying School Final Stage karsintakilpailu. Mukana 100 pelaajan joukossa on kymmenen suomalaispeluria, jotka tavoittelevat pelioikeuksia Nordic Liigan ammattilaisturnauksiin. Heti harjoituskierrokselle, kenttä ei kuitenkaan ollut kovin pitkä, mutta kapea. Kenttä oli links tyylinen, jossa tuulee yleensä paljon. Hotellimme sijaitsi Malmön keskustassa, illalla käytiin vielä syömässä.

Torstaina lähtöaika oli 12:40 ja jouduin lähtemään Juhan ja Mikan kanssa hotellilta kentälle jo 8:20 kun heillä alkoi palaveri yhdeksän aikaan. Lämmittelyä, syöminen ja kentälle. Sää oli hyvä eikä tuulikaan häirinnyt pelaamista. Aloitin heikosti bogey, bogey ja neljän putin tupla bogey. Etuysin väylälle 9 vielä bogey. Etuysi tulokseen +5/41. Takaysi lähti käyntiin parilla, valmentajani Juhan tullessa caddyksi. Väylillä 11 ja 12 oli molemmilla 2 metrin birdieputit, joista kumpikaan ei mennyt. Väylälle 13 tuli bogey. Väylällä 14 löin raudan tiiltä kanervikkoon, josta pääsin vasta 3 lyönnillä ulos. Ajattelin että nyt ei ole enää mitään hävittävää ja muutin lyöntiä. Löin 165 täydellisen rauta kutosen, joka meni 15 metriä yli lipun, mutta oli aivan linjassa. Valitettavasti kolme puttia ja tupla bogey korttiin. Väylällä 16 sanoin Juhalle, että jos lopetan birdie, birdie, birdie niin mennäänkö mäkkäriin ja sä tarjoot? Ok vastasi Juha. Lopetin birdie,birdie,par! Koko kierros tulokseen +6/78. Ensimmäisen päivän jälkeen olin 94.

Toiselle kierrokselle lähtöaika oli aamulla 8.50, sää suosi myös toisena kisapäivänä. Kentälle saavuttiin 8 maissa, Juha oli caddiena koko kierroksen ajan. Lämmittelyt ja kentälle. Perjantain lähtö oli 10 tiiltä. Sain hyvän startin kun tein up & down parin ekalle. Väylällä 11 löin hyvän rauta 4, mutta se jäi etubunkkeriin. Hyvä bunkkerilyönti 3 metriin ja putti kierähti 180 astetta. Väylälle 18 tuli harmittava bogey ja takaysi tulokseen +2/38. Etuysin ensimmäiselle väylälle taas bogey , kun löin pw 115 vasemmalle 20m. Lobi 4 metriin ja pari puttia. Väylälle 6 tuli seuraava bogey, kolmella putilla. Seiskalle hyvä up & down. Kasiväylälle tuli taas kolme puttia. Väylällä 9 vielä birdieyritys, 5 metriä ulkoolta griiniltä, jäi 20 cm lipusta ja par kuppiin ja takaysi +4 ja koko kierros +6/78.  Jäin kilpailun 87 sijalle ja karsiuduin cutista 11 lyönnillä.  Illalla koti- Suomeen sinisin siivin.

Terveisin Oliver Lindell

Tulosseuranta osoitteessa:  http://eccotour.org/scores/#/competition/81/leaderboard

 

Add Comment