Oliver Lindell

Gecko Pro Tour 2013, Oliver Lindell sija 31.

Oliverin harjoitusmatka Espanjaan huipentui Gecko Pro Tourille Almenaaran golfkeskukseen. Kilpailun lähtöaika torstaiaamuna 5.12 aikaisin 8:50 ja kämpiltä Calahondasta lähdettiin vähän ennen seitsemää. Aloitin kierroksen kahdella bogeylla ja kolmannelle tein parin. Väylällä 4 löin raudan veteen, bogey. Etuysi meni tulokseen +4/40. Takaysi alkoi vaikeasti, väylälle 11,12  bogey, mutta 13 birdie! Väylälle  bogey. Vielä 17 birdie ja takaysi tulokseen +1. Koko kierros tulokseen +5/77. Sillä jaettiin sijaa 46. Toiselle päivälle lähtö samaan aikaan mutta tee10. Tiiltä Mathew Webbin ja Henri Sataman kanssa.

Toinen päivä alkoi birdiellä, kun chippasin forelta sisään. Väylälle 6 ensimmäinen bogey, myös väylälle 7. Väylälle 8 tuli tripla bogey, kun löin vasemmalle outtiin. Etuysi tulokseen +4/40. Takaysi alkoi hyvin birdiellä! Väylälle 12 tuli myös birdie, kun puttasin birdien sisään. Väylälle 16 tuli seuraava birdie, kun löin rauta seiskan puoleen metriin. Vielä 17 eagle chippi metriin ja birdie. Takaysi tulokseen -4/32 ja koko kierros pariin/72. Sillä jaettu 31. Toiseksi paras suomalainen ja kolmanneksi paras amatööri!
-Olazabal

Add Comment