Alcaidesa Winter Open 2014

Alcaidesa Winter Open 2014

Hyvät olosuhteet ja lämmin sää Espanjassa koko viikon ajan. Norjalaisten isännöimä kisaviikko takana, neljä kierrosta Alcaidesan Heatland kentällä. Päätöspäivänä perjantaina oli reilusti yli 20 lämpö- astetta ja tyyni keli. Loistavassa säässä käydyssä kisassa päädyin sijalle 10. Kierrostulokset 76, 86, 71 ja päätöspäivän kierroksen lyöntimäärä 79.

Kenttä oli varsin vaativa, korkeuseroja paljon, kapeat väylät ja vesiesteet vaativat erityistä tarkkuutta. Griinit kumpuilevia ja usein erittäin breikkaavia. Vaativalla kapealla kentällä eniten vaikeuksia tuli rautamailalyönneillä. Lähestymiset jäivät useasti metrejä lipulta ja aiheuttivat vaikeuksia lähipelissä. Syy rautamailojen lyöntien epäonnistumisiin löytynee mailojen varsien erilaisuudesta, uudet puumailat ovat jäykemmällä varrella kuin ”vanhat” raudat, uudet raudat on tilattuna. Lauantai-iltana kotiin yölennolla. Viikko koulussa ja seuraavana lauantaina takaisin Espanjaan maajoukkueen ryhmän mukana viikon leirille Costa Ballenaan. Hiihtolomalla jälleen Espanjaan ja 23.2 alkavaan ammattilaiskisaan: Nordea Tour Nordic Golf League Lumineen.Täällä pelataan kaksi kisaa peräkkäin 23.2 ja 28.2.

Tulokset täältä.

-Olazabal