Oliver_7556

16.3- 2.3.2014 Espanjan leiri ja Nordic League Winter Series Lumine Golf Club
Vajaa viikko vietetty aurinkorannikolla treenatessa ja keskiviikkokisan voittokin tuli tuloksella 69/-3.

22.3. Lakes Open
20.3 Barceloonaan, tänne saapui myös valömentajani Juha. Auton keula kohden Luminen golfkeskusta. Täällä alkaa sunnuntaina Nordic Leaguen Lakes Open, aloitan kilpailun Lakes kentän väylältä 10 tiiaikana 8.30. Caddynä ensimmäisellä kierroksella oli valmentaja Juha. Aloitin kierroksen hyvällä avauksella keskelle väylää ja lähestyminen griinille ja pari puttia, par. Heti perään väylälle 11 tuli birdie, kun löin wedgen kahteen metriin. Kaksi bogeyta perään ja vielä väylälle 18 birdie ja etuysi tulokseen par/36. Takaysi alkoi pareilla, ensimmäinen bogey väylälle 6 kun löin avauksen veteen. Heti perään kuittaus, birdie. Takaysi myös tulokseen par/35 ja koko kierros tulokseen Par/71. Toisen päivän starttiaika on 9.30 Hills kentällä 1 tiiltä.
Maanantaipäivä alkoi hyvin up & downilla. Väylällä 2 löin lay upin puskaan, jouduin ottamaan dropin. Lähestyminen griinille ja pari puttia, bogey. Seuraavat bogeyt väylille 7,8 ja etuysi tulokseen +3/39.  Takaysillä nähtiin kovaa taistelua, kun kympillä kaksi metrinen par sisään, seuraavalla metrin birkku sisään. Seuraavalla taas kahden metrin par sisään ja sitä seuraavalle bunkkerisave. 14,15 bogeyt ja oltiin jo tuloksessa +5. Väylällä 16 hyvä kolme metrinen par sisään. 17 draivi forelle, chippi pariin metriin ja putti sisään, birdie. Viimeisellä hyvä wedge 100m kahteen metriin ja birkku sisään. Takaysi tulokseen -1/35 ja näin kierros tulokseen +2/74. Cut raja oli +4. Kilpailun toiseksi parhaana amatöörinä sijalla 33. Huomenna jatketaan, 9:05 startti 10 tiiltä kenttänä Lakes.
Kierros alkoi perus pareilla, ensimmäinen bogey väylälle 15. Väylällä 18 tuli kolmen putin par. Etuysi siis tulokseen +1/37. Takaysi alkoi lyhyen par putin missillä. Heti perään chippi putti birkku. Holari meinasi tulla väylälle 7 kun löin Pw aivan lipun juureen, helppo birkku. Valitettavasti heti perään metrin par ohi ja takaysi tulokseen par/35 ja näin +1/72. Näin ollen lopullinen sijoitus jaettu 30. Pari päivää treeniä ja sitten alkaa Hills open jossa pelataan 1 + 1 eli Lakesilla yksi ja Hillssillä yksi ja finaalikierros Hillsillä.

Oliver Luminessa_7293
28.3 Hills Open
Hills Openin aloitin Lakes kentällä 10 tiiltä 8.45. Kierros alkoi vaikealla kolmen putin bogeylla. Seuraava bogey väylälle 12. Bogey väylälle 15 ja väylällä 16 chippasin waste bunkerista veteen, tupla bogey. Bogey väylälle 17 ja 18 metrin birdie ohi. Etuysi tulokseen +6/42. Takaysin väylälle 2 bogey kun chippasin 50m pitkäksi taka raffiin. Väylän 2 pelattuani peli keskeytettiin erittäin kovan tuulen vuoksi. Peliä jatkettiin noin kahden tunnin odottelun jälkeen eikä olosuhteet siltikään olleet muuttuneet. Väylällä 4 löin avauksen bunkkeriin omaan jälkeen, tupla bogey. Väylällä 5 tuomari mittasi tuulta ja löin palloni kahteen metriin bunkkerista ja kun kävelin palloa merkkaamaan, pallo vieri 15 metriä pois lipulta, kaksi puttia, bogey. Tupla bogey vielä vikalle ja takaysi tulokseen +6/41 ja koko kierros tulokseen +12/83.
Toinen kierros Hills kentällä alkoi hyvin parilla. Ensimmäinen bogey par kolmoselle väylälle numero 3. Ensimmäinen birdie väylälle 5. Väylällä 7 lyhyt birdie putti ohi ja 8 bogey. Etuysi tulokseen +1. Takaysi alkoi hyvällä parilla jota seurasi birdie. Bogey väylälle 13 kun lähti ’’suonari’’ rauta kasilla 175m ilmassa. Perään birdie jonka jälkeen myös birdie. Valitettavasti par,par,par lopetus ja kolmella lyönnillä ulos cutista. Huomenna kohti Suomea! Kahden viikon kuluttua takaisin Lumineen maajoukkueryhmän kanssa viikon leirille.

-Olazabal