Nordcenterin vaikeuksia

Nordcenterin vaikeuksia

9.5 lauantaina FJT avaus. Nuorten alle 21 v. Finnair Junior Tourin avaus lauantaina vaativalla Nordcenterin Fream kentällä. Startti aamutuimaan sumuisen viileän tuulettoman sään vallitessa, Kauden avaus onnistui hyvin, keskeltä väylää lähestyminen suuntautui griinin oikeaan reunaan. Pitkä putti jäi 1,5 metriä lyhyeksi ja par putti sivuutti reiän, bogey. Epäonnistumisen jälkeen seurasi seitsemän paria ennen seuraavaa bogeytä. Takaysille mahtui vielä yksi bogey ja kolme birdietä, tulokseksi korttiin kirjattiin 72 lyöntiä, joka on kentän par. Kisan johdossa on Kymen Golfia edustava Iiro Eskelinen lyönnin paremmalla tuloksella.

Sunnuntain kierros saatiin suorittaa hyvissä olosuhteissa pilvipoutaisessa säässä lämpötilan noustua päivällä jo 10 asteen tuntumaan. Lauantain ekalle väylälle bogey, nyt bunkkerin kautta. Etuysin loppuun kasautui vaikeuksia, niimpä tulos yhden birdien avustamana oli +5, sijoitus kahdeksas ja kärki oli karannut. Golf Pirkkalan Väinö Viitaharju nousi kärkeen neljän birdien turvin. Eilen kärkipaikkaa pitänyt Iiro Eskelinen putosi viimeisillä rei’illä. Taistelu 17. väylällä kolmen bunkkerin kautta bogeyhin ja sijalle 5. Viimeisellä väylällä vielä onnistuminen, birdien myötä nousu lopputuloksissa hienosti toiseksi tuloksilla 72 & 74.

Seuraavaksi ensiviikolla leiri maajoukkueryhmän kanssa Ruotsin Halmstadissa.

Tulosseuranta osoitteessa:
http://golfpiste.com/golfliitto/?language=1035#/competition/20625/leaderboard

Freamin komea maisema

Freamin komea maisema

Birdie viimeisellä

Birdie viimeisellä