Oliverin swingi

Ensimmäinen päivä

Starttiaika oli 14.30. Kierros alkoi bogeylla kun löin huonon lähestymisen bunkkeriin. Ensimmäinen birdie väylälle 3. Bogey väylälle 6 kun avaus meni veteen. Väylälle 9 vielä kahden putin birdie ja etuysi pariin. Takaysi alkoi kadella bogeylla. Väylälle 13 kahden putin birdie. Loput pareja koko kierros näin tulokseen +1/73. Ensimmäisen päivän jälkeen jaettuna kolmantena.

 

Toinen päivä

Lähtö oli 10 tiiltä. Hyvä aloitus pareilla ja birdie 12. Kolmen putin bogey 14. Birdiet 17,18 ja etuysi tulokseen -2/34. Takaysille taas bogey väylälle 1. Birdie väylälle 3. Kolme puttia väylille 4,6 ja koko rundi tulokseen par/72. Kahden kierroksen jälkeen toisena lyönnin kärjestä.

Kolmas päivä

Päivä alkoi parilla. Birdiet 4,5 mutta bogey 6. Birdiet 7,9 ja etuysi tulokseen -3/33. Lyhyt par putti ohi 10. Kahden putin birdie 12. Pareja loppuun ja koko rundi tulokseen -3/69. Sillä päädyttiin uusintaan kun Sami teki birdien viimeiselle. Uusinnassa kolme puttia ja näin häviö Samille lyönnillä.