Birdie tuuletus

Kisassa mukana Anna Backman, Nicola Fall, Sami Välimäki, minä ja kapteeninamme Pasi Purhonen.

Reissuun lähdettiin tiistaiaamuna aikaseen. Harkkarundille oli lähtöaika 11.12. Kenttä oli paljon pehmeämmässä kunnossa kuin edellisenä vuotena, joten rulleja ei todennäköisesti paljon tule.
Toisena päivän lähtö oli tiiltä 11. Pelasimme vain 9rk jonka jäleen kämpälle vaihtamaan puvut päälle 🙂
Ilan avaisten jälkeen kisat oli virallisesti saatu käyntiin. Ekan päivän lähtöaika 7.41.

Kierros starttasi hyvin. Valitettava bogey käytännössä kentän helpoimmalle väylälle hankaloitti kierroksen alkua. Etuysi tulokseen +3. Takaysi käyntiin birdiellä jota seurasi tupla bogey. Birdiet 15,16 mutta tupla bogey viimeiselle pilasi tulosta.
Näin kierros tulokseen +4/75.

Toisen kierroksen lähtöaika oli 8.11. Kierros taas käyntiin hyvin mutta kolme puttia kolmannelle väylälle jonka korjasin neljännen birdiellä. Ekat 7 väylää hyvin parissa. Sitten 8,9 bogeyt ja 11 tupla bogey. Birdie vielä 16 jonka perään bogey. Näin toinen kierros myös tulokseen +4/75.

Viimeisen päivän lähtöaika oli 11.50.
Kierros käyntiin hyvällä birdiellä jota seurasi tyhmä bogey. Birdie neloselle mutta lost ball väylälle 5, tupla bogey. Bogey väylille 6,8 myös. Birdie taas kympille mutta bogey 11. Seuraavat bogeyt 13,16. Birdie vielä 17. ja koko kierros tulokseen +3/74.
Lopputuloksissa tuloksella +11 sijoittuu sijalle 21.

Nyt Vaasassa junioreiden reikäpelin suomenmestaruuskisoissa.Huomenna lähtöaika 7.40.

-Olazabal