Puhetta pitämässäPuhetta pitämässä

Sunnuntai iltana kohti vaasaa.
Maanantaina 11.00 yhteislähtökilpailuna Am-Am tapahtuma. Löin kierrostuloksen 67 josta tuli uusi kenttäennätys. Joukkueena olimme viidensiä.

Tiistaina lähtöaika oli 7.10. Kisaan hyvä startti kahden putin parila. Bogey väylälle 2 kun löin lähestymisen kiven juureen. Kahden putin birdie väylälle 5. Kolmen putin bogey väylälle 7. Etuysi näin tulokseen par.
Takaysille hyvä startti. Eka bogey 13 kun löin lähestymisen pitkäksi. Väylälle 15 tupla bogey ja birdie viimeiselle. Cutin läpäisy kahdella lyönnillä. Ensimmäisenä vastaan asettuu Juho Moilanen.

Keskiviikkona alkoi reikäpelit. Hyvä aloitus 2 up kahden reiän jälkeen. Juholle väylle 5 birdie ja tilanne oli 1 up. Seuraavan reiän voitto ja tilanne taas 2 up. 7 jälkeen 3 up. Etuysin jälkeen enään 1 up.
11 jälkeen 2 up. 16 reikää 1 up ja tasoissa ennen viimeistä reikää. Par viimeisellä kuitenkin riitti voittamaan Juho Moilasen.
Toisella kierroksella vastaan asettui Miika Mäkiluoma. 3 ensimmäisen reiän jälkeen johdossa jo 3 up. birdie 7 mutta tupla bogey kasille ja etuysi näin 3 up. birdie vielä 11. Kierros päättyi voittoon 4/3.

Viimeisenä päivänä semifinaalissa vastassa Santeri Lehesmaa. Etuysi huikeasti 5 birdiellä tulokseen -5 johtaen 4 up. Lehesmaa birdie 10 mutta bogey väylällä 15 katkaisi ottelun hyväkseni 4/3.

Finaalissa vastassa Helsingin Golfklubin Martin Plukka. Kierros alkoi reiän häviöllä, kun tein bogeyn. Väylän 5 voitto eaglella. Bogey väylälle 7. Martinille eagle väylälle 8 ja siinä vaiheessa olin jo 2 down.
11,12,13 birdiet ja olimme Martinin kanssa jo tasoissa! Martinille 15 bogey ja mulle par. Martin teki birdien väylälle 16. Väylän 17 voitto birdiellä. Viimeisellä oli mahdollisuus sinetöidä voitto, mutta metrin par putti meni ohi.
Uusinnassa Plukka löi puuhun ja sain rennon lähestymislyöntini lyötyä neljään metriin. Kaksi puttia riitti voittoon ja Sm-kullan uusimiseen! Seuraava kisa ensiviikolla Ruotsissa Nordic Leaguen kilpailu, 7-9.08.

-Olazabal