Scottish Boys u16 

 

Ensimmäinen päivä

 

Kierros alkoi tupla bogeylla, kun löin bunkkerista lost ballin. Birdie heti perään. Vielä kolmen putin bogey väylälle 9. Birdie heti perään kympille. Bogey väylälle 12 ja 16 ja koko rundi tulokseen +3/73. Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 55.

 Toinen päivä

 Kierros käyntiin hyvillä pareilla. Väylällä 3 lost ball ja päälle vielä kolme puttia, tripla bogey. Birdie väylälle 6 mutta väylälle 9 bogey. Etuysi näin tulokseen +3. Takaysi yhdellä birdiellä tulokseen -1 ja koko kierros tulokseen +2/72. Kahden kierroksen jälkeen sijalla 11, total +5.

 Kolmas päivä

 Kierros alkoi kolmella putilla. Bogey väylälle 6, kolme puttia. Takaysillä 4 kolmen putin griiniä ja kokonaistulos +6/76. Kaikki bogeyt kolmella putilla. Total kahden kierroksen jälkeen +11.

Viimeinen kierros starttasi myös kolmen putin bogeylla. Kahden putin birdie väylälle 3. Hyvä wedge väylällä 7 ja birdie. Bogey väylälle 10 ja loput pariin ja kokonaistulos siis par/70. Lopputuloksissa tuloksella +11 sijoittui yhdeksänneksi.

Seuraava kilpailu Gant Open Aura Golfissa 10.-12.7!

 

-Olazabal