Vaikeuksia

Tiistaina 5.8. aamulla 7.40 koneella valmentajan kanssa kohti Göteborgia, Nordic Leaguen kisaan. Landvetterin lentokentältä 1,5 tunnin ajo Tranemon hotellin kautta klubille Isabergiin. Lämmittelyn jälkeen iltapäivällä 13.30 lähdettiin harkkarundille. Kenttä oli kapeahko, mutta ei kovin pitkä, vaikeutta lisäsi ylös nostetut, viettävät, kumpuilevat griinit.
Keskiviikkona kentällä pelattiin kaksi Pro-Amia, joten kentälle ei ollut asiaa. Juhan kanssa treenattiin siis koko päivä ahkerasti. Juha vietiin illalla treenien jälkeen lentokentälle ja hän lähti kohti Suomea.
Kisa käynnistyi torstaina, lähtöaika oli 14.55 1 tiiltä. Huikea aloitus kahdella birdiellä. Kolmannelle par 5 väylälle kolmen putin bogey, griini oli varsin viettävä. Bogey myös viidennelle välilyönnin takia. Birdie vielä kasille hyvän putin ansiosta. Etuysi näin tulokseen -1/35.Takaysillä pari hyvää parin pelastusta puteilla. 13,14 väylille onnistunut peli, birdiet. Huonon avauksen jälkeinen bogey väylällä 16 tiputti tuloksen tulokseen -2/70. Ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla sijalla 11.
Toisen kilpailupäivän lähtöaikani oli 9.55 10 tiiltä. Startti onnistui hyvin, helppo par. Bogey väylälle 11 johtuen huonosta draivista. Bogey vielä väylälle 16 myös huonon avauksen johdosta. Seuraava bogey tuli väylälle neljä, kun laitoin alle metrin putin ohi. Bogey myös väylälle 6, joka syntyi samalla tavalla, alle metrinen ohi. Väylällä 7 avaus outtiin, tupla bogey ratkaisten kisani jatkon. Ukkonen keskeytti kisan tunniksi, pelin jatkuessa yritin vielä saada birdietä aikaiseksi. Viiden metrin chippi reiän viereen 10 senttiin, par. Viimeiselle väylälle puristin hyvän avauksen, lähetyminen griinille kahdeksaan metriin oikealle, putti puoleen metriin, par. Näin koko kierros tulokseen +6/78. Total kahdelta kierrokselta +4/148. Cutista ulos harmillisesti kahdella lyönnillä. Illallaksi kotiin Finnairilla.
Seuraava kilpailu on nuorten olympialaiset Kiinan Nanjingissa.
Maanantaina lähtö sinne!

-Olazabal