Olympiajoukkue kotimaassa

 

image

Tiistaina 11.8 lähtö kohti Shanghaita. Shanghaista oli 5h bussimatka olympiakylään Nanjingiin.

Keskiviikkona ei päästy kentälle, joten tutustuttiin ja tehtiin fyysistä treeniä.

Torstaina käytiin katsomassa Olympiastadionia ja uimahallia.

Perjantaina päästiin kentälle rangelle ja puttailemaan.

Samanlainen setti lauantaina. Illalla oli avajaiset Olympiastadionilla. Käsittämättömät avajaiset.
Sunnuntaina pelattiin 18 reikää. Kenttä oli pitkä, melkein 6400m ilman rulleja.

Maanantaina vedettiin 9rk ja Poikien maajoukkueryhmän valmentaja Pasi Purhonenkin tuli Suomesta kylään.

Tiistaina alkoivat skabat. 9.40 lähtö 1 tiiltä. Hyvä startti. Eagle väylälle 2! Bogey väylälle 4 ja 3 puttia väylälle 5. Hyvä birdie väylällä 7. Bogey vielä ysille ja etuysi näin tulokseen par. Takaysillä heikko startti bogeylla jonka korjasin heti perään birdiellä. Bogey väylälle 14 jonka kuittasin myös seuraavan väylän birdiellä. Bogey vielä väylälle 17 ja koko rundi näin +1/73. Heikkoan puttipeliä. Sijalta 19 toiseen päivään.

Lähtö oli 10 tiiltä 8.40. Keskiviikon rundi starttasi myös hyvin, par, birdie. Bogey väylälle 12 ja 16 ja näin etuysi tulokseen +1. Takaysillä käsittämätöntä mutta taas Eagle väylälle 2. Nyt chippi kuppiin. Bogey valitettavasti väylälle 6. Hyvä birkku 7 mutta kolmen putin bogey vähän laski. Takaysi näin -1 ja koko rundi par/72. Kahden kierroksen jälkeen 18.

Kolmannelle kierrokselle heti naisten kärkiryhmän perään 1 tiiltä 9.20. Hyvä startti mutta tänään ei eaglea kakkoselle, vaan birdie. Birdie väylälle 5. Hyvä birkku seiskalle ja etuysi tulokseen -3. Takaysin eka birkku 13. 14 hyvä par chippi reikään! Birdie väylälle 16. Pareja loppuun ja vika rundi näin tulokseen -5/67. Lopputulos -4/212 riitti sijaan jaettu viides. Kaksi lyöntiä pronssista.

Sunnuntaina alkaa joukkuekilpailu Sandra Salosen kanssa, foursome, best ball ja vikana päivänä molempien tulokset.

 

Joukkue saapunut Suomeen hyvissä tunnelmissa. Suomeen 1 mitalli ja 5 pistesijaa.

 

-Olazabal