Sunnuntaina aamulla 31.8 matka kohti italiaa ja Biellaa. Käytiin kiertämässä harkkakierros. Kenttä oli vaikeammassa kunnossa kuin viime vuonna. Illalla nousi kuume 37,8 astetta.

Maanantaina huilasin enkä mennyt kentälle kuumeen takia, illalla kuume oli laskenut ja olo tuntui paremmalta.

Tiistaina alko kisa, starttiaika oli 12.42. Hyvä startti parilla. Väylälle 5 tuli heikko tripla bogey, kaksi chippiä ja kolme puttia. Birdie seiskalle ja etuysi +2. Takaysillä bogey väylällä 12,15 birdiet 16,18. Koko kierros näin tulokseen +2/75.

Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla t8.

 

Toinen päivä 10 tiiltä. Alkuun kaksi bogia. Etuysin loppuun parit. Takaysillä bogeyt 3,4,6,8,9 takaysin tulos +5 ja koko kierros +7/80. Kahden kierroksen jälkeen putosin sijalle 30. Selvisin cutista läpi kahden lyönnin marginaalilla.

 

Kolmantena päivänä hyvä startti. Bogey kutoselle ja birdie 7 ja etuysi tulokseen par.

Bogit väylille 10. ja 12. Pareja loppuun ja koko kierros +2/75.

Vikalle rundille heikko startti bogey, bogey, bogey. 7,9 birdiet ja etuysi tulokseen +1. Takaysille hyvä birdie 12. Bogey valitettavasti 17, mutta hyvä birdien lopetus ja kierros tulokseen par/73. Lopputuloksissa sijalle t12. Kilpailun voitti italialainen Teodoro Soldati, jonka kanssa vaihdoin pelipaitaa viime vuonna. Perjantaina aamulla kotimatkalle. Seuraava kilpailu on FJT finaali 13-14.9 Espoossa.

 

-Olazabal