6270

 

Harkkakierros käyntiin kiertämässä kaksi päivää ennen kierrosta, kenttä vaikutti vaikeahkolle jossa oli paljon outtia.

Kilpailun ekan päivän startti aurinkoisessa kesäsäässä lauantaina oli 11.20. Sain kierrokselle vaikean alun, kuuden väylän jälkeen kuinkin -1 tulos. Bogey väylälle 9 ja etuysi tulokseen par.
Takaysin toiselle väylälle hyvä avaus ja 245 metrinen puu 3 kahdeksaan metriin, kaksi puttia, birdie. Bogey väylälle 14 kolmella putilla. Hyvä up & down birdie väylälle 15. Kaksi bogeyta perään mutta hyvä sand save väylälle 18 ja
koko kierros tulokseen +1/73. oikeuttaen jaetulle sijalle 3.
Sunnuntainakin aurinko pastoi ja oli lämmin tuuleton pelisää. Päivän kierrokselle lähtöaika oli 14.20. Hyvä startti ja oli paljon birdie paikkoja alussa. Kahden putin birdie väylälle 2 mutta kolmesta metristä bogey väylälle 4. Etuysi tulokseen par. Takaysin toiselle väylälle huikea birdie, 11 metrinen alamäki putti kuppiin. Bogey valitettavasti heti perään. Kolme puttia kolmesta metristä myös väylälle 15. Tupla bogey veden kautta 16.
Lyhyet birdie putit viimeisillä kahdella reiällä ohi ja koko kierros tulokseen +3/75. Lopputuloksissa sijalle jaettu 3. Finnair Junior Tourin rankingissa sijalle neljä vain 0.50 pistettä kolmannesta sijasta.
Seuraava kilpailu on Nordic Leaguen esikarsinta Pickalassa maanantaina 22.9.

-Olazabal