image

Ensimmäinen kierros lähti käyntiin Lakesilta.
Hyvä par alkuun mutta väylällä 2 lähestyminen jäi omaan jälkeen bunkkeriin, bogey.
Seuraava bogey väylälle 8, 3 puttia ja näin etuysi tulokseen +1. Väylällä 10 kahden metrin birdie putti kierähti, 11 bogey. Väylällä 13 310m löin draivin griinille mutta valitettavasti 3 puttia. Heti perään kolmen putin bogey. Väylällä 16 74m wedge noin 7m backspinnillä gripin mittaan, birdie. Viimeisellä vielä kahden putin birdie ja koko rundi tulokseen +2/73.
Tokalle rundille lähtöaika oli 9.10 tiiltä 10 Hillssillä. Toinen kierros lähti tuulisissa merkeissä käyntiin. Kympille bogey ja väylälle 11 tupla bogey jonka jälkeen en itse kerennyt lyömään avausta, kun kierros keskeytettiin tuulen vuoksi. Kierros jatkui 12.40. Hyvä avaus väylällä 12 kahteen metriin, mutta eagle kierähti. Bogey perään, Väylällä 15 peli keskeytettiin uudestaan. Kierros jatkui 16.25. Birdiet 16,17 mutta väylällä 18 löin veteen ,bogey. Etuysi näin +2. Takaysillä tasaista peliä mutta 2 huonoa väylää. Tripla bogey väylälle 4 useiden droppien jälkeen. Myös väylälle 6 tripla bogey kun löin avauksen pusikkoon. Väylällä 7 peli keskeytettiin pimeyden vuoksi.
Lauantaiaamuna 2 paaria väylille 8,9 ja koko rundi näin +8/80. Ja total +10, cut raja oli +3.