Oliverin lyönti_Lauri vas_fotoAnteroLindell

Harjoitusviikko Espanjassa ennen nelimaaottelua meni harjoitellessa ja pelailemisessa. Pelasin oman ennätykseni La Calan Asia kentällä, 63/-9. Myös Par 1 keskiviikkokisassa onnistuin hyvin, 69/-3, joka riitti scratch tuloksen voittoon.
Lauantai-iltana menin joukkuettani vastaan lentokentälle, josta jatkoimme matkaa Costa Ballenaan. Sunnuntaina jäi golfin osalta harjoittelu mitättömäksi kovan sateen vuoksi, jonka takia jouduimme keskiviikkonakin pelaamaan kilpailua vain yhdellä ysillä.
Maanantaina päästiin jo harjoittelemaan ja pelaamaan. Tiistaipäivä toistui harjoittelun ja pelaamisen merkeissä , illalla oli avajaistilaisuus klubilla.
Vastustajaksi ensimmäisenä päivänä asettui Englanti. Ruuskan kanssa foursome aamupäivällä päättyi lukemiin 4/2. Muut Suomen foursomeparit hävisivät ottelunsa ja näin aamupäivän pelien jälkeen tilanne oli Englannille 2-1. Iltapäivällä oli vuorossa singlet. Oma matsini oli erittäin tiukka ja viimeiselle väylälle olin yhden tappiolla. Löin lähestymiseni kolmeen metriin. Vastustaja ei saanut omaa birdietään sisään, joten mulla oli mahdollisuus tasoittaa matsi. Sain putin aivan keskelle reikään ja näin ottelu tasattiin! Suomalaisista muita voittajia oli Ilari Saulo, Lauri Ruuska ja Väinö Viitaharju. Lopputuloksissa pisteet menivät tasan 4,5 – 4,5. Myös Saksa ja Espanja pelasivat tasan 4,5 – 4,5.
Torstaina vastassa oli Espanja. Aikaisin aamusta lähdettiin taas foursomepareilla kentälle. Pelasin myös tänään Ruuskan kanssa, myös onnistuneesti. Vakuuttavat otteet johtivat murskavoittoon väylällä 12, 7/6. Puoli pistettä Suomelle toi myös Ilari Saulo ja Väinö Viitaharju. Henkilökohtaisessa puttipeli jäi ratkaisevaksi osaksi ja hävisin viimeisellä reiällä. Lopulta ottelu päättyi Espanjan niukkaan 4-5 voittoon.
Perjantaina valitettavasti saksalainen Niklas Mattner sairastui ja kortti osui minun kohdalle. En päässyt kokopäivänä pelaamaan, koska Niklas oli vastustajamme foursomepelissä. Henkilökohtasessa kisassa olisin kohdannut myös Niklaksen. Ottelu päättyi tasapeliin Saksan kanssa, tämä merkitsi Suomelle kolmatta sijaa. Seuraava kilpailuni on Nordic Leaguen Winter Series Barcelonan kupeessa, tutussa paikassa, -Luminessa.

-Olazabal