150223 Birdie vikalla_fotoAnteroLindell

 

 

Lauantaiyönä 14.2. saavuttiin valmentajani kanssa La Pinedaan. Sunnuntaina päästiin treenaamaan ja pelaamaan Ruins kenttä (9rk). Maanantaina oli vuorossa Hillsillä 18 reikää ja paljon treeniä. Tiistaina menin maajoukkuemiesten kanssa harjoittelemaan ja pelaamaan Panoramicaan. Keskiviikkona pidimme vain treenipäivänä, ilman peliä. Torstaina 18 reikää Lakesill maajoukkuemiesten kanssa. Perjantaina vielä 9 rk Hilssillä heidän kanssaan.

10.10 tiiltä 10 lähti kilpailu käyntiin osaltani Hillsin kentällä, peliryhmässäni ammattilaiset Miro Veijalainen ja Ruotsin Marcus Grahn. Hyvä up&down par aloitus. Sen jälkeen 3 huikeaa birdietä putkeen! Väylälle 15 kolmen putin bogey ja etuysi tulokseen -2. Takaysillä eka bogey tuli väylälle 3, johtuen huonosta chipistä.
Väylälle 7 tuli seuraava bogey kun jouduin ottamaan dropin puskasta.
Väylällä 8 löin avauksen oikealle pusikkoon, sieltä chippi yli griinin, sieltä kahteen metriin ja putti ohi, tupla bogey. Viimeisellä väylällä keskeltä väylää puu 3 vasemmalle outtiin parkkipaikalle. Uusi pallo griinin yli, 2 chippiä ja 3 metrin tripla bogey putti sisään. Eka kierros näin 77/+5. Sijoitus avauspäivänä T93. Marcus oli avauspäivän tuloslistoilla kakkosena -4 tuloksella ja Miron tulos oli +8.

Sunnuntaina tiiaika oli sama 10.10 kuin pelikaveritkin,  pelattiin Lakes kentällä. Hyvä startti taas, birdiet väylille 3,5,6,9, mutta yksi bogey sattui siellä välissä väylälle 8 ja etuysi näin ollen -3/32. Takaysillä eka bogey väylälle 12. Väylällä 14 löin avauksen vasemmalle karheikkoon josta pääsin chipillä yli griinin. Sieltä griinille ja 2 puttia, tupla bogey. Huikeeta taistelua loppuun ja väylällä 17 vielä 6 metrinen par putti sisään ja viimeisellä 3 metrinen birdie sisään! Tulos näin 70/-1. Cut oli +5 , +4 tuloksellani pääsin hyvin jatkoon! Ruotsalainen Marcus hyytyi hieman päästen jatkoon partuloksella. Miron kohtalo oli karsiutuminen.

Maanantaina kello 9.14 tiiltä 10. Pelikaverina oli myös suomalainen Tapio Pulkkanen. Hyvä aloitus birdiellä kun löin lähestymisen alle metriin. Mulla oli väylällä 12 metrin par putti jäljellä, kunnes peli keskeytettiin kovan tuulen vuoksi. Kisaa päästiin jatkamaan kello 12 ja kuinka ollakkaan laitoin sen metrin par putin ohi. Väylälle 14 huikea 11 metrinen birdie putti kuppiin! Väylällä 16 tuli heikko lähestyminen veteen, bogey. Etuysi näin pariin, 2 bogeylla ja birdiellä. Takaysillä hyvä startti, 2,3 birdiet mutta valitettavasti 3 puttia väylälle 6. Väylällä 8 löin lähestymisen takaveteen, bogey. Viimeisellä väylällä hyvä rauta 7 kuuteen metriin ja putti kippoon! Kierros näin toisen päivän tapaan tulokseen 70/-1. Tämä riitti sijaan T16 ja toiseksi parhaaseen amatööriin ja suomalaiseen. Tapio Pulkkasen tulokseksi muodostui +8 ja sijoitus 42.

http://eccotour.org/nordicgolfleague/scores/#/competition/170206/leaderboard

Torstaina jatkuu Hills openilla!

-Olazabal