150309 PgaCatalunyaStadion2173web150308 Oliver_2175

 

Lauantaiaamupäivällä saavuttiin PGA Catalunyaan. Kierrettiin Tour kenttä lauantaina, sunnuntain Stadium ja maanantaina 9 reikää Tourilla.

Tiistaina kisani alkoi tiiltä 1 ja kenttänä Stadium kello 8.40. Hyvä aloitus, kun upotin 7 metrisen birdien. Eka bogey väylälle 4, kun jouduin chippaamaan väylälle metsästä. Bogey myös väylälle 9 samalla tavalla. 10,11 kolmen putin bogeyt. Väylälle 12 hyvä kahden putin birdie. Väylällä 15 bunkkerista eaglelyönti tankoon, josta valui metriin, birdie. Viimeisellä vielä lähestyminen metriin ja putti sisään, birdie ja koko kierros Par/72. Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla t31.

Toiselle kierrokselle lähdettiin Tourin tiiltä 10 kello 9.00. Avaus vasemmalle ensimmäisiin puihin. Onneksi väylä oli par 5 ja pääsi kahdella lyönnillä siitä griinille ja pari puttia, par. Ensimmäine bogey väylälle 12 kun lähestyminen suuntautui yli griinin. Heti perään hyvä lähestyminen, birdie. Pareja etuysin loppuun. Takaysillä bogey väylälle 4 kun löin avauksen oikealle metsään. Hyvä up & down birdie väylälle 7. Viimeisellä oli vielä mahdollisuus päästä alle parin, mutta 2 metrin birdie putti kierähti. Total Par/70 ja kahden kierroksen jälkeen sijalla t33.

Viimeiselle kierrokselle lähtöaika oli 8.20 tiiltä 10 Tourilla. Avaus oikealle outtiin, mutta hyvä pelastus toisen pallon ”birdiellä”, tulos bogey. Väylällä 14 par 3 140m erittäin hyvä rauta 9 lähestyminen metriin josta putti sisään. Väylälle 17 hyvä wedge 111 metristä metriin ja putti sisään. Etuysi näin tulokseen -1. Takaysillä hyvät birdiet väylille 2 ja 3, mutta bogey väylälle 4 kun löin taas avaukseni metsään. Paikkoja oli vielä lopussa tehdä birdieitä, mutta ne jäivät odottamaan. Takaysi -1 ja koko rundi -2/68. Total -2/210 ja sijoitus t24.

Tänään ja huomenna treeniä valmentajan kanssa ja sunnuntaina starttaa toinen kisa missä pelataan 1 kierros Tourilla ja 2 kierrosta Stadiumilla.

-Olazabal