001 Palkitut_8629fotoAnteroLindell

Sunnuntai 15.3

Juha oli cädäämässä ennen kuin lähti illalla Suomeen. Stadium kenttänä tiiltä 10. Aloitin hyvin parilla. Väylälle 13 tein bogeyn, kun metrin par putti livahti ohi. Heti perään 2 hyvää birdietä, vielä väylälle 18 birdie ja etuysi näin tulokseen -2. Takaysillä taistelua… Huikeat birdiet väylillä 8,9 ja koko kierros -4/68. Ensimmäisen päivän jälkeen jaetulla kärkipaikalla!

Maanantai 16.3

Kierros lykkääntyi 4,5 tunnilla kovan sateen vuoksi. Lopulta 13.50 sain palloa ilmaan Tourin ykköseltä. Birdie väylälle 3 kun puttasin forelta 6 metrisen sisään. Heikko bogey väylälle 6. Pareja etuysin loppuun… Väylälle 10 hyvä kahden putin birdie. Bogey väylälle 13 kun löin avaukseni vesiesteeseen. Pareja loppuun ja koko kierros näin tulokseen Par/70. Kahden kierroksen jälkeen jaetulla sijalla 3, vain lyönti kärjestä.

Tiistai 17.3

Finaalikierrokselle lähtöaika oli 9.10 Stadiumin ykköseltä. Hyvät parit väylille 1 & 2. Väylällä 3 löin toisen lyöntini griinille, 2 puttia, helppo birdie. Kuudennella löin rauta 6 bunkkeriin omaan alastulojälkeen. Vaikeasta paikasta tuli taisteltua bogey. Heti perään väylälle 7 erittäin heikko kolmen putin bogey. Väylällä 8 Par 3 174m, rauta 6 kahteen metriin, birdie. Etuysi tulokseen Par. Takaysillä löin avauslyöntini heti puun taakse, bogey. Väylälle 12 hyvä up & down birdie. 13 tuli missattua pari metrinen birdieputti. Väylällä 14 hyvältä paikalta rauta 6 vasemmalle pitkäksi bunkkeriin, hankalaan paikkaan, bogey. Väylällä 5 hyvä lähestyminen griinille, 2 puttia ja birdie. Taistelu loppuun saakka ja kierros tulokseen Par/72.

Tämä riitti kilpailun kolmanteen sijaan, vain lyönti uusinnasta! Minut palkittiin parhaana amatöörinä, Eccon kengillä. Huomenna aamulla kohti Suomea!

Kuvassa voittaja ja minä.

-Olazabal