Tänään avaus kympiltä_8407fotoAnteroLindell

 

19.5.2015 Tiistaina päästiin matkaan Finnairilla lakkouhasta huolimatta. Kööpenhaminasta vuokra-autolla Karlskronaan kolmessa tunnissa. Majoittuminen Lyckåhem Lågprishotelliin.
Iltapäivällä tutustuin kenttään harjoituskierroksella, kenttä on aika lyhyt ja kapea. Draw-kierteen pelaaminen sopii hyvin kentän tyyliin. Kenttäalueella on paljon vesiesteitä, jotka asettavat omat haasteensa lyönteihin. Oman vaikeutensa tuo myös pitkä heinä, joka reunustaa väyliä. Reuna- alueilta pallon löytäminen on näin vaikeaa.
Keskiviikkona treeniä Trummenäs Golfissa. Illalla ajelulle Karlskronan keskustaan iltaruualle Michel Angelo ravintolaan.
Kisanpäivän aamuna normirutiinit, päivän sää hyvä, aurinkoinen ja aamulla vähätuulinen.
Lähtöaikani 9.40 ykköstiiltä kahden ruotsalaisen kanssa
Hyvä startti rundille birdiellä. Eka bogey väylälle 3 huonon lähestymisen johdosta. Kolmen putin bogey väylälle 5 ja väylällä 6 lyhyt par putti lipsahti ohi. Väylälle 7 hyvä bunkkerilyönti ja putti sisään, birdie. 8 väylällä löin avaukseni veteen. Lähestyminen griinille ja heikot 3 puttia. Birdie väylälle 10. Väylällä 14 löin avaukseni griinille, kaksi puttia ja helppo birdie. Pareja loppuun ja koko kierros näin +1/73. Väyläosumia vain neljä, griineille osuin
yksitoista kertaa ja putteja kertyi 31.

Toisen päivän lähtöaika oli 14.40 tiiltä 10. Ensimmäinen bogey väylälle 13 kun löin lähestymisen yli griinistä erittäin vaikeaan paikkaan. Etuysille pelkkiä pareja… Laitoin 6 kpl alle neljän metrin birdieputteja etuysillä ohi. Väylällä 2 löin hyvän lähestymislyönnin alle metriin, helppo birdie. Väylille 4,5 huonot chipit ja molemmilta kirjattiin bogey. Väylä 6 koitui kohtalokseni kun löin avaukseni vesiesteeseen, tupla bogey. Birdie vielä väylälle 9. Koko kierros näin +3/75. Kaksi lyönti jäin cut rajasta. Ensi viikolla jatketaan Tanskan puolella Kitchen Joy Championshipillä!

– Olazabal