Väylän 1 avaus finaalipäivänä.

Ensimmäisenä päivänä oli lähtöaika 8.20 tiiltä 10.
Kierros starttasi vahvasti kun löin väylällä 12 lähestymiseni aivan lipun juureen. Väylällä 13 löin hyvän wedgen mutta missasin metrin birdie putin. Väylälle 14 hyvä bunkkeri lyönti ja putti sisään, birdie. Väylällä 18 löin avaukseni 30m lipusta vasemmalle raffiin, josta aivan täydellinen chippi keskelle reikää! Etuysi näin tulokseen -3/33. Takaysin neljännellä väylällä tuli taas huikea lähestyminen aivan reiän viereen. Valitettava bogey vielä väylälle 7 ja näin takaysi tulokseen par/36 ja koko kierros -3/69.
Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 4.

Toiseen päivään lähdettiin 12.50 tiiltä 1.
Vahva aloitus taas, väylällä 2 hyvä putti, birdie. Väylällä 3 laitoin alle metrin par putin ohi… Heti perään kuitenkin paikkaus birkulla. Väylät 7,8,9 olivat hirveätä tuskaa joista selvittiin tupla bogeyn, bogeyn ja tupla bogeyn avulla… Etuysin jälkeen tulos oli jo painunut plussan puolelle ja oltiin jo hetkeksi cut-rajan väärällä puolella.
Takaysillä ehjää peliä, birdie väylälle 12 ja loput väylät pariin ja total näin par ja se riitti viimeisellä sijalla jatkoon!

Finaalipäivän startti 8.40 tiiltä 10.
Uskomaton startti tehden väylille 12,13,14 birdiet, mutta bogi väylällä 15 tasaannutti ilmapiiriä. Väylälle 17 upea birdie ja etuysi tulokseen -3/33. Takaysillä erittäin hyviä lyöntejä, jotka antoivat birdiet väylille 2,3. Väylällä 5 löin wedgellä erittäin huonon lähestymisen, bogey. Väylälle 6 kolmella putilla bogey. Taas väylä 7 osoittaitui hankalaksi, tupla bogey. Heti perään vielä metrin par ohi, ja viimeisellä kierähti metrin birdie.
Takaysi +3/39 ja koko kierros par/72. Väylien 7,8,9 kokonaistulos oli +9.
Kokonaisuudessaan ehjä kisa takana, ensiviikolla jatkentaan EM-karsintaleirillä Pickalassa.

– Olazabal