image

 

 

 

Sunnuntai aamuna saavuin Espanjasta maajoukkueleiriltä. Päivä lepoa jonka jälkeen maanantaina illalla lähdimme valmentajani kanssakohti Tanskaa. Automatka lentokentältä oli 3h.

Tiistaiksi oli saatu paikka Playersballiin, joka oli Pro-amin yhteydessä oleva ryhmä johon pääsi kiertämään harjoituskierroksen.Kentältä löytyy paljon vettä ja griinit haastavat, koska griinit olivat niin epätasaiset.

Keskiviikkona 8.10 lähti pallo ilmaan 10 tiiltä. Aloitin hyvin parilla, heikko kolmen putin bogey 4 metristä väylälle 11. Väylällä 12 missasin alle metrin par putin. Seuraava bogey väylälle 14 kun rauta 6 jäi vähän lyhyeksi ja pomppasi vesiesteeseen. 15 kolmen putin bogey. Väylällä 16 löin lähestymislyöntini vesiesteessä olevaan kiveen josta se pomppasi ylöspäin, eikä alastuloa näkynyt. Varapallo myös vesiesteeseen. Ekaa palloa ei löytynyt joten jouduin lyömään 6. lyöntiä vesiesteen toiselta puolelta. Tuloksena tripla bogey. Väylälle 18 heikko kolmen putin bogey. Seuraavat 6 väylää hyvää golfia, tuloksena par jokaiselle. Väylälle 7 löin avaukseni oikealle heviheinään, varapallon löin veteen. Ekaa palloa ei löytyny joten droppi vesiestesäännön avuin ja tuloksena 7 lyöntiä/+4. Väylällä 8 lyhyt par putti ohi. Väylällä 9 löin lähestymiseni pitkäksi vesiesteeseen, josta sain kuitenkin lyötyä pallon griinille, bogey. Ensimmäinen kierros näin erittäin heikkoon tulokseen, +14/86. Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 144.

Toiselle päivälle lähdettäessä oli tiedossa, että huippukierros voisi riittää jatkoon.

Toisen päivän kierros lähti 13.10 tiiltä 1. Hyvää peliä alussa, valitettavasti bogey väylälle 3. Väylälle 5 sain kilpailun ensimmäisen birdieni. Hyvää peliä ja väylälle 8 hyvä up & down birdie. Etuysi näin tulokseen -1/35. Takaysin alussa hienolla taistelulla par. Väylällä 11 löin hyvän lähestymisen alle puoleen metriin. Väylälle 12 tuli lyhyen par putin missi. 14. väylällä hyvän lähestymisen johdosta birdie. Paikkoja löytyi lopussa jokaiselta väylältä, ei vain pudonnut. Takaysi tulokseen -1/35 ja koko rundi -2/70. Kierros oli toisen päivän neljänneksi paras. Cutista jäätiin neljä lyöntiä. Toinen kierros osoitti sen, että ei se peli ole mihinkään kadonnut ;).

Perjantaiaamuna aikaisella koneella Suomeen.

Seuraava kilpailu on ensi viikonloppuna Kullossa, FJT 2.

– Olazabal