image

 

Finnish Tourin kolmas osakilpailu käynnistyi torstaina Peuramaa Golfissa. Mukana kaikkiaan 120 pelaajaa, joista iso osa (82) amatööripelaajia.

Lähtöaika ensimmäiseen päivään oli 14.40. Sain hyvän startin tehden birdien väylälle 2. Huono chippi väylällä 4 ja korttiin merkattiin ensimmäinen bogey. Väylällä 6 tuli taas heikon chipin johdosta bogey. Koko takaysi pelkkiä pareja kunnes saavuttiin viimeiselle väylälle, jossa tuli käsittämätön chippi ja kolme puttia. Koko kierros tulokseen +3/75. Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 16.

Toiseen päivään lähdettiin 9.40 tiiltä 10. Vahva aloitus kun tein birdien väylälle 11. Taas käsittämätöntä lähipeliä ja väylälle 12 chippi, chippi ja kaksi puttia, tupla bogey. Heti perään kaksi birkkua. Väylällä 16 tuli seuraava bogey heikon chipin takia. Väylille 1,2 huikeat birdiet, mutta väylällä 8 taas heikkoa lähipeliä ja tuloksena bogey. Takaysi tulokseen -1 ja koko kierros näin -1/71. Toisen päivän jälkeen olin jo noussut sijalle 2.

Viimeisenä päivänä taas hyvä startti, kolmannen kerran peräkkäin väylälle 2 birdie. Väylällä 3 huonoa lähipeliä, tuloksena bogey. Väylille 7,8 hyvät birdiet ja etuysin jälkeen johdin lyönnillä. Väylällä 11 löin avaukseni veteen ja siihen päälle vielä 3 puttia, tupla bogey. Se kuitattiin kuitenkin väylän 11 birdiellä. Väylälle 12 huono kolmen putin bogey. Väylällä 13 eagle chippi kierähtää, birdie. Seuraavalla löin lähestymisen pitkäksi, bogey. Saavuttiin toiseksi viimeiselle väylälle jossa pääsin huippuputin ansiosta jaetulle kärkisijalle. Viimeisellä väylällä avaus yli griinin, huono chippi ja tuloksena bogey. Lyönnin jäin uusinnasta ja sijoituksena oli kolmostila. Huomenna Norjaan ja Nordea Challengeen joka alkaa tiistaina.