image

Sunnuntai 14.6
Savuttiin aamupäivällä klubille.
Lähdin vetämään ruuan jälkeen harjoituskierrosta Tapio Pulkkasen, Miro Veijalaisen ja Mikael Salmisen kanssa.
Kenttä oli erittäin mäkinen ja griinit olivat vielä kevät  kunnossa.
Maanantai 15.6
Mun piti olla mukana Pro-Amissa, mutta kyseinen yritys peruutti lähtönsä. Kävin playersballissa pelaamassa, jonka jälkeen harjoittelin iltapäivän.
Tiistai 16.6
Lähtöaika oli tiistaina 9.50 tiiltä 10.
Hyvä startti kolmella parilla. Ensimmäinen bogey väylälle 13. Valitettavasti heikko chippi & kolme puttia, eli tupla bogey  väylälle 15.  Heti perään birdie ja etuysi tulokseen +2. Takaysillä tasaista puurtamista, löin kaikki griinit ja takaysi tulokseen -2 ja näin koko kierros tulokseen par/72. Avauspäivän jälkeen sijalla t29.
Keskiviikko 17.6
Lähtöaika oli iltapäivällä 14.10 tiiltä 1.
Vaikea startti kun otin kolme puttia toiselle väylälle. Hyvä kahden putin birdie kolmannelle, mutta valitettasti kolmen putin bogey heti perään.
Väylällä 8 löin lähestymisen melkein reikään, helppo birdie. Etuysi näin tulokseen par. Takaysin väylälle 12 heikko kolmen putin bogey… Väylällä 15 jälleen suuria ongelmia lähipelin kanssa, chippi & 3 puttia. Huikea lopetus birdie,par,birdie ja kierros tulokseen +1/73. Kahden kierroksen jälkeen sijalla t25.
Torstai 18.6
Aamulla oli ensimmäinen startti 8.00.
Hyvä aloitus, par,birdie,birdie. Väylälle 6 vielä hyvä birdie. Etuysi virheettömästi -3. Löin etuysillä kaikilla kierroksella kaikki griinit.
Takaysillä huikea kierros jatkui, hyvät lähestymiset väylillä 10,11 takasivat varmat birdiet. Väylillä 12,13 puttipelin heikkous kuitenkin astui esiin, molemmille kolmen putin bogeyt. Väylälle 15 saatiin lyönti pois, mutta siihenkin tänään kolmen putin bogey. Hyvä up&down birdie väylälle 16. Koko kierros tulokseen -3/69. Kokonaistuloksissa -2/214 riitti parhaana suomalaisena sijaan 13 ja parhaan amatöörin titteliin!
Hyvä kisa takana ja tästä on hyvä jatkaa ensiviikon SM-kisoihin.
-Olazabal