Tiistai 23.6

Aamulla lähdettiin kohti Aulankoa. 10.50 mentiin Ilari Saulon kanssa harkkarundille, jonka pelinopeudesta tuli aika reipas! Ohitettiin Ilarin kanssa 5 ryhmää ja lopussa pelattiin kolmen muun kaverin kanssa kierros loppuun. Illalla Juha tuli vetämään putti/range-treenin Aulangolle.

Keskiviikko 24.6

Lähtöaika oli 8.40 tiiltä 10. Vaikea alku, bogeyt molemmille par kolmosille 12,14. Kolmannelle par kolmoselle hyvä lähestyminen, birdie. Väylällä 18 hyvä toinen lyönti fore-greenille, josta helppo chipp & putti birdie. Etuysi näin tulokseen par/36.Takaysille vahva startti. Väylällä 2 sain hyvän lähestymisen rauta nelosella metriin, josta upotin varman birdien. Heti perään valitettavasti kolme puttia. Väylällä 5 löin toisen lyöntini griinille, jonka jälkeen taas kolme puttia, par. Vielä birdie väylälle 8 ja takaysi tulokseen -1/35 ja koko kierros -1/71. Ensimmäisen päivän jälkeen lyönnin johdossa.

Torstai 25.6

Lähtöaika toiselle päivälle oli 13.50. Vahva startti avausreiän birdiellä. Birdiet väylille 5 & 8 ja etuysi tulokseen -3/33. Takaysillä alkoi ongelmat. Väylällä 10 avaus veteen, 11 kolme puttia ja vielä perään huono chippi, ja näin tulos oli kuihtunut toisen päivän osalta tulokseen par. Hyvä paikkaus kuitenkin väylälle 13 birdiellä. Väylälle 15 taas kolme puttia. Väylällä 17 kierteetön lähestyminen yli griinin melkein outtiin, chippi & 2 puttia, bogey. Viimeisellä avaus bunkkeriin, josta vain lay-up väylälle. 122 metristä vastatuuleen erittäin hyvä rauta 9 metriin ja näin hyvä birdien lopetus. Koko rundi näin tulokseen Par/72. Toisen päivän jälkeen jaetulla kärkipaikalla Juho Kurikan kanssa.

 

IMG_3493Perjantai 26.6

Hyviä lähestymisiä koko etuysin ajan, birdiet väylille 2,8, mutta bogey väylälle 9. Etuysi näin -1/35 ja lyönnin johdossa takaysille. Väylillä 10,11 oli hyvät 1,5m birdiepaikat lisätä johtoa. Väylälle 13 sain kuitenkin birdien tehtyä! Väylälle 16 hyvä lähestyminen backspinnillä metriin, birdie. Jännitystä saatiin vielä loppuun kun löin avauksen väylän oikealla olevan pihlajapuskan keskelle, josta jouduin droppaamaan. Lähestyminen yli griinin taas kierteettömänä, chippi & 2 puttia, tupla bogey. Viimeisellä vielä huikea lähestyminen griinille, ja eagle puttikin kierähti. Takaysi tulokseen -1/35 ja koko kierros -2/70. Kierroksen 71,72,70 riittivät neljän lyönnin voittoon! Toinen juniortourin kilpailu tänä vuonna ja taas voitto! Hyvillä fiiliksillä illalla kotiin Suomenmestarina!

Seuraava kilpailu on Pickala Golfissa pelattavat Poikien joukkue-EM kilpailut 7.-11.7.

– Olazabal

IMG_3492