image

 

Sunnuntai

Päivällä kokoonnuttiin hotellilla jonka jälkeen lähdettiin kentälle fiksaamaan kamat ja pitämään lyhyt treeni. Illalla oli vielä luvassa Masan fysiikka ja palaveri seuraavasta päivästä.

Maanantai

Aamulla aamufysiikka jonka jälkeen siirryttiin kentälle. Vähän ennen kello 11 lähdettiin kahdella ryhmällä pelaamaan tiiltä 10. Illalla oli vähän treeniä, jonka jälkeen Masan fysiikka taas hotellilla.

Tiistai

Oltiin joukkueena suunniteltu että mulla on joukkueen viimeinen lähtöaika ja se pli 12.12. Kohtuullinen startti ekat 3 väylää -1. Bogeyt väylille 4&6 jonka jälkeen Ilari oli tullut caddyksi ja saatiin seiskalle birkku! 9 ja 10 valitettavasti bogeyt. Hyvän lähestymisen myötä hyvä birkku väylälle 12. Heikko bogey,bogey lopetus huonojen chippien myötä ja koko kierros +3/75. Ensimmäisen päivän jälkeen joukkue sijalla 13 ja vain neljän lyönnin päässyä A flightista.

Keskiviikko

Taas pääsin vetämään meijän joukkueen vikassa lähdössä kello 13.48. Taas hyvä startti -2 ekat 3 reikää. Heikot kolmen putin bogeyt rei’ille 6&7 ja etuysi tulokseen par. Upea backspin lähestyminen kympillä ja metrin birkku sisään. Väylälle 15 huono bogey kun en saanut bunkkerista helppoa pelastusta. Viimeisellä vielä kierähti pitkä n. 15m birdie putti joka olisi pitänyt laittaa sisään jotta oltaisiin päästy 8 parhaan joukkoon ja pelaamaan mitaleista.

Torstai

Ensimmäisenä vastaan asettui Islanti ja toiseksi lyöntipeliosuudessa sijoittunut Gisli Sveinbergsson. Häntä vedin käkeen 8 birdien turvin 5/3 ja ottelu loppui jo reiällä 15. Voitettiin lopulta islanti murskaluvuin 4,5 – 0,5.

Perjantai

Toisena reikäpelipäivänä vastassa oli Tsekki. Tsekkiläiset himoitsivat voittoa mutta sain väylän 17 lähestymislyönnillä kuitattua matsin luvuin 2/1. Muut joukkueen jäsenet pelasivat niin, että ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkorei’iltä.  Tsekkiläinen teki varman parin toiselle ja Simon pitkä par putti livahti ohi ja näin Suomi hävisi Tsekille 2-3.

 

lauantai

Viimeisenä päivänä pelattiin sijoista 11-12 ja vastassa oli Wales. Sain vaikean alun kolmen putin bogeylla. Ensimmäisien 8 väylän jälkeen olin tappiolla 2 down. Voitin reiät 9,11,12,14,15 ja tasasin väylän 16 ja näin kolmas reikäpelivoittoni oli sinetöity, luvuin 3/2 voitto Walesilaisesta ja muutkin joukkueen jäsenet pelasivat tappioitta ja total tulos Walesia vastaan oli 4-1. Suomi sijoittui siis omissa kotikisoissaan 11. Illall käytiin Serenassa virkistäytymässä jonka jälkeen oli palkintojenjako Tapiola Gardenissa!

Iso kiitos kaikille katsomassa olijoille ja seuranneille!

– Olazabal