Voittajat_0108fotoAnteroLindell

Lauantai

Aamulla 8.00 lähdettiin Carl-Christian Hurmen kanssa ensimmäisessä lähdössä pelaamaan.Huikea startti eaglella. Väylälle 3 hyvä kahden putin birdie. Ensimmäinen bogey reiälle 5 kun löin lähestymisen yli griinin metsään. Väylällä 8 chip-in birdie ja väylälle 9 sand save birdie ja etuysi näin tulokseen -4/32.

Takaysin ensimmäiselle hyvä chippi-putti birdie. Väylälle 14 vielä heikko bogey ja 16. kahden putin birdie ja takaysi tulokseen -1/35 ja koko kierros -5/67.

Toiselle kierrokselle lähdettiin 13.45. Taas hyvä startti birdie, par, birdie. Kierroksen ensimmäinen ja ainoa bogey väylälle 6. Väylälle 8 vielä hyvä birdie ja etuysi tulokseen -2/34. Takaysillä huikeaa peliä, birdiet 10,11 ja väylän 13 draivi neljään metriin ja eagle sisään! 16,17,18 birdiet ja takaysi käsittämättömästi -7/29 ja koko kierros -9/63. Tuli parannettua kenttäennätystä kahdella lyönnillä!

Sunnuntaina finaalikierroksen lähtöaika oli 11.37. Hyvä startti taas birdiellä. Väylällä 3 löin lost ballin ja otin vielä kolme puttia, niin tupla bogey oli valmis. Heti perään lähestyminen lyhyeksi bunkkeriin omaan alastulojälkeen, bogey. Etuysi tulokseen +2/38. Kympille heti hyvä birdie. Väylälle 14 hyvä birdie ja vielä valitettavasti bogey väylälle 17 kun lähestyminen jäi taas bunkkeriin omaan alastulojälkeen. Viimeinen kierros tulokseen +1/73. Kokonaistulos -13/203 ja kilpailun voitto 22 lyönnillä!

Nyt pidetään treenijakso ennen elokuun lopussa pelattavaa K-Supermarket Kamppi Openia Pickala Golfissa joka kuuluu Nordic Leagueen.

– Olazabal