image

Keskiviikkoaamuna aikainen lähtö kohti Naantalia ja Master Promo Championshipin Pro-Amia.
Ammattilaisille Pro-Amin henkilökohtaisen kisan voitosta oli luvassa 225e sekki. Pelasin kuitenkin hyvin -4/68 ja voitin tämän ja se muutettiin 225e lahjakortiksi proshoppiin. Pelasin Cramon joukkueessa ja jäimme vain muutamien lyöntien päähän palkintopallisijasta.
Torstaina alkoi kisa 9.00 tiiltä 10.
Sain hyvän startin tehden pareja väylälle 16 asti. Väylällä 17 hyvä kahden putin birdie ja etuysi tulokseen -1/35. Takaysillä niinikään bogitonta golfia ja birdiet väylille 6,8. Koko kierros näin -3/69. Ja ensimmäisen päivän jälkeen sijalla t7 ja kolme lyöntiä kärjestä.
Perjantaina lähtö oli 13.30. Hyvä birdie startti toiseen päivään. Väylällä 5 lähestyminen pariin metriin, birdie.
Väylälle 7 sain taas huikean 6m birdieputin uppoomaan ja etuysi tulokseen -3/33.
Takaysin alkuun heti kaksi huikeaa birdieputtia sisään, 8m & 16m. Seuraava birdie syntyikin väylälle 16, kun chippasin sisään. Väylän 17 löin kahdella griinille ja pari puttia. Lopulta kierros -7/65 ja tuli lyötyä kilpailun kovin kierros. Kahden pelatun kierroksen jälkeen olin jaetussa johdossa tuloksella -10/134.
Viimeiselle kierrokselle kärkiryhmässä 9.50. Sain hyvän startin kahden putin birdiellä. Pojat tekivät bogeyn ja tupla bogeyn ja näin johdin jo kolmella lyönnillä!
Hyvää taistelua, mutta jouduin tekemään kilpailun ensimmäisen bogeyn väylälle 5. Birdiet väylille 6,8 ja etusin jälkeen -2/34. Kympillä heti upotin birdien ja olin jo total tuloksessa -13. Kolmen putin bogey väylälle 13. Hieno save myös viimeiselle reiälle.
Uran isoin voitto osui mitä parhainaan aikaan. Seuraava kisa odottaa jo SM-reiäpeleissä!
-Olazabal