Tiistai 26.08

Tiistai iltapäivällä lähdettiin kohti Pickalaan ja autoin siellä ensin kokoomaan telttoja yms, jonka jälkeen kävin vähän treenaamassa rangella.

Keskiviikko 27.08

Keskiviikkona oli luvassa Pro-Am. Pelasin Studio Lindellin ryhmässä modified-scrambleä. Pelasin 69/-3.

Torstai 28.08

Aloitin kierroksen hyvällä kahden putin birdiellä ja väylällä 3 sain upotettua hyvän 8m birdien. Ensimmäinen bogey väylälle 6 kun missasin noin 1,5 metristä. Heti perään kuittaus 3 metrin birdiellä. Takaysillä virheetöntä peliä ja hyvä wedge väylällä 16 ja putti sisään, birdie ja näin tulos 69/-3 oli valmis. Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla t11.

Perjaintai 28.08

Perjantaina startattiin 8.40 tiiltä 10. Kohtuullinen startti jonka jälkeen saatiin hyvä vaihde päälle. Birdiet väylille 14,16 mutta väylällä 17 löin avauksen rauta kolmosella oikealle metsään eikä palloa ikinä löytynyt. Etuysin (oma takaysi) kolmannella väylällä (par 3) tein taas birdien. Metrin par putin missattuani väylällä 6 olin kokonaistuloksessa -3 joka jäi myös kokonaistulokseksi kahden päivän jälkeen. Kahden päivän jälkeen sijalla t12.

Lauantai 29.08

Lauantaina saatiin vahva startti, 4 ensimmäistä reikää tulokseen -2. Väylällä 8 löin avauksen vesiesteeseen, tuloksena bogey. Väylällä 9 huonon lähestyminen ja taas bogey.

Väylällä 12 löin 140 metristä rauta kasilla vesiesteeseen, tupla bogey. Viimeisellä vielä lähestyminen yli griinin ja bogey ja koko kierros +3/75 ja kokonaistulos par/216. Sillä sijoittui sijalle t26.

-Olazabal76