image

Maanantai
Maanantaiaamuna lennettiin London Gatwick lentoasemalle.
Jouduttiin odottamaan muiden maiden pelaajia lähes 2h ennen kuin päästiin lähtemään kohti hotellia, jonne kesti ajaa noin 2 tuntia.
Kentälle emme menneet maanantaina vaan oleskelmme hotellilla.

Tiistai
Tiistaina kävimme kiertämässä Prince’s Golf klubin kentän.
Kenttä oli linkstyyppinen jossa tuulee paljon. Iltapäivällä treenasin jonka jälkeen illalla oli avajaistilaisuus.

Keskiviikko
Keskiviikkona starttiaika oli 8.40. Sain hyvän alun mutta heti kakkosväylälle tuli kolme puttia. Myös väylälle 4 otin kolme puttia. Hyvä birdie väylälle 7. Etuysi tulokseen +1. Takysillä tein ensimmäisen bogeyn väylälle 11 jonka kuittasin heti birdiellä. Bogey väylälle 14. Birdiet 15,16 mutta viimeiselle vielä kolme puttia. Ensimmäinen päivä tulokseen +1/73. Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla t14.

Torstai
Kierros alkoi hyvin, birdiet 4,5 mutta huono bogey väylälle 6. Birdiet 7,9 ja etuysi tulokseen -3. Takaysillä hyvää peliä birdie 12, mutta en saanut enempää tehtyä ja taysi -1 ja koko kierros -4/68. Total tuloksella -3 olin vain lyönnin päässä ruotsalaisesta.

Perjantai
Perjantaina lähdettiin pelaamaan viimeisessä ryhmässä 10.40. Huikeaa peliä etuysi, -4 ja lyönnin johtoon. Takaysin alkuun ruotsalainen teki bogeyn ja johdin jo kahdella. Väylät 11 & 12 birdie ja eagle ja näin johto kasvoi jo viiteen lyöntiin. Takaa-ajajat kirivät ja viimeiselle väylälle lähdettiin kahden lyönnin johdossa. Bogey viimeiselle ja VOITTO lyönnin erolla ennen ruotsalaista!! Prinssi Andrew ojensi palkintojen jaossa kiertopalkinnon ja pääsin pitämään kiitospuheen englanniksi. Lauantaina lähdettiin kotia Suomeen. Seuraava kilpailu on Euroopan Tourin ensimmäinen karsintavaihe 6.-10.10. Englannissa.

-Olazabal