image
Lähdimme sunnuntaiaamuna valmentajani kanssa kohti Englantia.
Pelasimme sunnuntaina kentän ensimmäiset 9rk. Iltapäivällä vielä treentattiin.
Maanantaina aamulla kävin rangella jonka jälkeen lähdettiin pelaamaan koko kenttä läpi. Kentältä löytyi paljon puskia, lähes joka väylällä jonne pallo lähes poikkeuksetta jää jos se lentää sinne. Iltapäivällä treenattiin lyöntiä, ennen kuin mentiin hotellille.
Tiistaina lähdettiin aamulähdössä tiiltä 10. Keli oli hyvä lähdössä mutta heti ensimmäisen reiän jälkeen alkoi satamaan vettä. Tein väylällä 13 kierroksen ensimmäisen birdien puttaamalla todella vaikean ja pitkän putin sisään kovassa sadekuurossa. Myös avaus hirveässä sadekuurossa osui väylään seuraavalla. Sade lakkasi, tein toisen birdien väylälle 16. Väylällä 17 peli keskeytettiin kovan sateen vuoksi. 45min odottelun jälkeen peliä jatkettiin kun saatiin griinit pelikuntoon! Väylälle 18 hyvä birkku ja etuysi -3. Takaysillä hyvää pelaamista, väylällä 3 löin todella hyvän bunkkeri lyönnin 155 metristä vastatuuleen ja upotin hyvän birdien. Tähän perään tein kuitenkin tupla bogeyn. Vielä todella upea eagle väylällä 6 ja takaysi näin -1 ja koko kierros -4/68. Avauspäivän jälkeen sijalla t4.
Keskiviikkona lähdettiin taas pienessä sateessa pelaamaan. Sain tehtyä hyvä birdien kolmosella. Tupla bogey dropin jälkeen kuitenkin vitoselle. Tämän kuittasin heti kuudennen birdiellä. Hyvä birkku vielä väylälle 9 ja etuysi -1. Takaysillä väylälle 14 harmittava kolmen putin bogey. Todella paljon oli paikkoja lopussa laittaa mutta sain laitettua vasta viimeisellä birdien sisään ja näin takaysi pariin ja koko kierros -1/71.
Kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksella -5/139 sijalla t5.
Torstaina hyvä startti, birdiet 2 & 3.
Birdie väylälle 6. Vaikeat bogeyt 7,8,9 ja etuysi pariin. Takaysillä kolme puttia väylälle 13. Paljon lyhyitä taas ohi ja bogeyt väylille 15,16. Koko kierros näin +3 ja kolmen kierroksen jälkeen tuloksessa -2/214 ja sijalla t12.
Perjantaina hyvä aloitus, mutta en saanut ykkösellä kahden metrin birkkua sisään. Heikko kolmen putin bogey kolmosella. Hirveetä seikkailua jonka pelastin kolmen metrin bogeyputilla väylällä 3. Väylällä 4 kaksi chippiä ja 1 putti, bogey. Väylällä 5 bunkkerista kahteen metriin josta myös käsittämättömät kolme puttia. Hyvä birdie väylälle 6. Heti perään TAAS kolme puttia… Etuysi +5.
Takaysillä todella hyvä birdie par kolmoselle, reiälle numero 11. Heti perään kolme puttia… Väylällä 14 lähestyminen ohi griinistä ja chippi kahteen metriin josta vielä kerran kolme puttia… Väylällä 16 saatiin hyvä birkku. Mahdollisuus oli päästä vielä jatkoon jos lopetan birdie,birdie. Lähestyminen kuitenkin väylällä 17 suuntautui yli griinin josta bogey… Tämän jälkeen peli oli käytännössä jo pelattu ja bogey vielä viimeiselle ja koko kierros +8/80. Lopputuloksissa sijoitus t39 Joka ei riittänyt jatkoon.
Hyvää kokemusta kuitenkin ensikertaa varten!
Nyt treenataan ja käydään koulua ja seuraava kilpailu on ensivuoden puolella Nordic Leaguen osakilpailu Espanjassa!
Kiitos kaudesta ja kannustamisesta kaikille!
-Olazabal