image

Lauantai 05.12

Ammattilaisdebyytti tapahtui suomalaisten katsojien edessä kello 10.10 Links kentän 1. tiillä. Avaus aivan keskelle väylää josta griinibunkkeriin ja sandsave birdie!
Heti perään valitettava bogey. Seuraava birdie väylälle 7 hyvän chipin jälkeen. Väylällä 10 löin avauksen melkein griinille ja tein helpohkon birdien. Heti perään todella hyvä pelastus 6 metrin par putilla. Väylällä 16 löin lähestymisen kolmeen metriin ja eagle kierähti. Paareja loppuun ja takaysi -2 ja koko kierros -3/69. Avauspäivän jälkeen hienosti toisena.

Sunnuntai 06.12
Heathlandille lähdin pelaamaan kello 9.10. Taas hyvä startti birdiellä. Birdiet myös väylille 4 & 6 jonka jälkeen siirryin johtoon! Valitettava bogey kasille kun helposta paikasta en saanut up & downia. Etuysi -2/34. Takaysillä tasaista kunnes saavuttiin reiälle 14. Avaus 174 metrisellä par 3 alamäkeen rautakasilla takapöpelikköön, ja jouduin lyömään uuden tiiltä. Chippi putti tuplabogey. Väylällä 15 löin avauksen väyläbunkkeriin josta “kylkkäri” takaveteen, en onnistunut tekemään up & downia, tupla bogey. Väylällä 16 hyvä wedge kahteen metriin josta valitettavat kolme puttia. Taistelu loppuun ja takaysi +5 ja koko kierros +3/75. Kahden kierroksen jälkeen sijalla 10.

Maanantai 07.12

Heathlandillä pelattiin myös viimeinen kierros. Rundi starttasi 9.30 tiiltä 1.
Hyvä aloitus mutta en saanut parin metrin birkkua sisään, samanlainen putti kakkosella ohi. Ja myös kolmosella kahdesta metristä ohi, siitä bogey.
Vielä kolme puttia väylälle 7 ja etuysi +2/38. Takaysillä hyvää lyömistä 10,11 mutta kahdellatoista turha kolme puttia. Väylällä 13 löin lähestymisen reippaasti yli griinin ja palloa ei löytynyt, tupla bogey. Väylällä 15 oli mahdollisuus birkkuun kahdesta metristä, par korttiin. Väylille 16,18 vielä harmittavat bogeyt ja takaysi +5. Viimeinen päivä siis +7/79 ja kokonaistulos +7/223. Kierros ilman birkkuja, joten tulos väkisin nousi korkeaksi. Loppusijoitus kahdeksastoista josta rahaa kilahtaa vähäsen. Loppujenlopuksi hyvä debyytti vaikka vähän masentaakin tulos. Näitä sattuu ja näitä tulee varmasti tässä uran varrella useita. Tästä jatketaan, huomenna treenaan ja keskiviikkona pelaan Par 1 keskiviikkokilpailun Santanassa ja perjantaina matkustan kotiin!
Iso kiitos kaikille ketkä pääsivät paikalle seuraamaan ensimmäistä ammattilaiskisaani! Kiitos, ja hyvää Joulun odotusta kaikille!
Kuvia kannustajistani löydät Galleriasta!

-Olazabal