160112_1112fotoAnteroLindell

 

 

Oliver Lindell tiedote 12.1.2016

Porvoon kaupungin edustajat palkitsivat tänään Porvoon vuoden 2015 porvoolaisurheilijaksi valitun Oliver Lindellin sekä
Anne  Lihavainen kulttuuripalkinnolla. Sivistysjohtaja Hilding Matsson totesi puheessaan, että on uusi aluevaltaus että uusien lajien edustajia
tulee valituksi. Oliver Lindell on ensimmäinen golffari, joka saa tunnustuksen kotikaupungiltaan. Nuoresta iästäsi huolimatta sinulla on suhteelisen pitkä tausta tässä golfpelaamisessa. On hienoa, myös meille porvoolaisille, että tässä yhteistyö paikalliseen seuraan toimii saumattomasti, totesi Matsson puheessaan. Urheilija ja kulttuuripankintoja on jaettu 70- luvulta alkaen. Tämän vuoden stipendin arvo on 2000,00 euroa. Oliver harjoittelee lajia halliolosuhteissa ja fysiikkaa kuntosalilla tammikuun ajan. Tämän jälkeen on vuorossa kuuden viikon mittainen  kilpailu- ja harjoutusmatka Espanjaan. Oliver kiitti Porvoon kaupunkia saamastaan kunnianosoituksesta ja lupasi pitää porvoolaislippua esillä kaikkialla.Porvoolaisen vuoden ensimmäinen kisa on Gecko Tourilla Espanjan Aurinkorannikolla 16-18.2.