160306Oliver Lindell_2301fotoAnteroLindell

Perjantai 18.3

Avauspäivän lähtö tapahtui Tourin tiiltä 1 klo 9.00.Vaikea alku, kun väylällä 2 löin lähestymisen bunkkerin lippaan omaan alastulojälkeen. Bunkkerista vain nosto griinille noin 15m, josta kahden putin bogey. Etuysillä ei muuta extraa nähty, ja näin se +1. Takaysille heti hyvä kahden putin birdie startti. Tämä ilo loppui kuitenkin lyhyeen, kun heti 11 bogey. Taas oli aihetta tuulettaa, kun väylällä 12 löin kolme hyvää lyöntiä, ja näin päivän toinen birdie oli valmis. Tämä kuittaantui heti väylän 13 bogeylla. Vielä väylälle 15 bogey ja takaysikin +1 ja koko kierros +2/72. Avauspäivän jälkeen sijalla T39.

Lauantai 19.3

Toiseen päivään lähdettiin Stadiumin tiiltä 10 klo 9.30.Vaikea aloitus heti kolmen putin bogeylla. Tämä kuitattiin väylien 12,14,15 upeilla birdiellä. Väylälle 16 vielä bogey ja etuysi -1. Takaysin ensimmäiselle väylälle heti kolme puttia, bogey. Seuraava bogey syntyi väylälle 5, sekin kolmella putilla. Upeat birdiet 7 & 9 ja takaysi pariin ja koko kierros -1/71. Kahden kierroksen jälkeen sijalla T25.

Sunnuntai 20.3

Finaali kierrokselle lähdin kahden hengen ryhmässä ensimmäisessä startissa Stadiumin 10 tiiltä 8.30. Hyvä startti vesisateessa ekat 4 väylää -2. Peli keskeytettiin hetkeksi väylällä 14, kun vettä oli niin paljon griinillä. Heikko bogey korttiin siitä jonka kuittasin heti perään birdiellä. Pareja etuysin loppuun ja näin etuysi -2. Takaysin alkuun heti upea birdie.Harmittava kolmen putin bogey väylälle 4… Vielä yksi birdie väylälle 7, ja näin takaysi -1 ja koko kierros näin upeasti -3/69!! Lopputuloksissa tiukka työ palkittiin, tuloksella -2/212 sijoittui hienosti jaetuksi viidenneksi! Nyt huomenna aamulla matkustan Suomeen, treenataan kuukausi, jonka jälkeen Nordic League jatkuu Saksassa.

– Olazabal