001Voittoshekki_fotoAnteroLindell

 

Lähdimme perjantaina kilpailun jälkeen kohti Tanskaa, mukanamme myös yksi peluri Suomesta, Jani Hietanen joka asui samassa hotellissa tämän kilpailun ajan. Viikonloppuna oli luvassa treeniä sekä peliä ja maanantaina Pro-Am.

Keskiviikkona oltiin valmiita kisaan. Avauspäivä upeasti tulokseen -7/66, sijoitus T2. Kierros lähti hitaasti käyntiin kunnes tein hyvän birdien väyläll 5. Birdie vielä väylälle 8 ja etuysi näin -2. Takaysin alkuun heti hyvä kahden putin birdie. Väylällä 11 löin avauksen oikealle metsien väliin raffiin. Sieltä isoa draw kierrettä yrittäen takametsään. Pari chippiä ja puttia ja tupla oli valmis. Väylällä 13 lähestyminen lähes sisään, 14 hyvä neljän metrin putti sisään, näin oltiin taas -3 tuloksessa. Väylällä 15 kahdella päälle ja pari puttia, birdie. Hyvät lähestymiset väylillä 16,17 joista molemmilta birdiet. Viimeinen väylä kahdella griinille ja pari puttia, niin 6 birdien putki oli valmis! Upea lopetus ja nousu avauspäivän jälkeen toiseksi. Kolmen lyönnin päässä pelikaveri Rasmus Hjelm Nielsen.

Torstaina lähtöaika oli 12.50 tiiltä 10. Toinenkin päivä sujui hienosti, -5/68! Kierros hankalasti käyntiin avausväylän bogeylla. Tämä kuitattiin heti seuraavalla, kun rauta kasi napsahti aivan lipun juureen. Hyvät birdiet väylille 13,16,18 ja etuysi näin -3. Takaysillä ei putteri lämmennyt ensimmäiseen kuuteen väylään, mutta upeat birdiet väylillä 7,8 nostivat jälleen voittokamppailuun! Huomiseen jaetulta toiselta sijalta tuloksella -12, vain lyönnin päässä kärjestä.

Perjantaina finaalipäivän lähtöaika oli 9.00. Sain caddiekseni suomalaisen ammattilaisgolffari Jani Hietasen. Homma synkkasi heti alusta alkaen ja etuysin jälkeen olin tasoissa, kun pelasin ensimmäiset 9 väylää -2 tulokseen. Takaysin alkuun heti upea birdie. Väylällä 15 kilpailu alkoi kääntymään edukseni, kun tein päivän neljännen birdien. Bogey vielä väylällä 17 heikensi tulosta, mutta hieno kahden putin birdie viimeisellä, sinetöi kahden lyönnin voiton ennen kotimaan Nicolaj Norman Hansenia kokonaistuloksella -16/203. Iso kiitos viimeisen päivän caddielle Jani Hietaselle! Tämä oli ammattilaisuran ensimmäinen voitto joka nosti minut Nordic Leaguen rankingin johtoon. Seuraava kilpailu on 19.-21.05.2016 Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open Ruotsissa.

-Olazabal

Tässä linkkejä uutisiin ja tuloksiin.

http://eccotour.org/nordicgolfleague/scores/#/competition/539347/results

https://www.facebook.com/itavayla/posts/1027835327292864?fref=nf

http://golfpiste.com/kilpagolf/nordic-league/lindellille-kauden-avausvoitto-nordic-liigassa/

http://eccotour.org/blog/17-aarig-finsk-komet-i-stor-ecco-tour-triumf-norman-blev-nummer-to/

Alla olevasta linkistä löydät videoita esimerkiksi viimeisen päivän kierroksesta.

http://eccotour.org/live/