002_Oliver tänään_3013fotoAnteroLindell

 

Maanantai-iltana saavuttiin Kööpenhaminasta pitkän ajomatkan jälkeen Fjällbackaan. Käytiin illalla vielä vähän puttailemassa ja chippailemassa kentällä.
Tiistaina treenasin ja pelasin 18 reikää, jonka jälkeen keskiviikkona olin Pro-Amissa mukana.

Torstai
Avauspäivänä sain hyvän startin, par ja kakkoselle hyvä birdie. Kolmannella birkku kierähti ja valitettavasti neljännelle otin kolmen putin parin.
Vitosväylällä upea avaus metriin ja birkku sisään. Kutosella hyvä wedge ja putti sisään. Etuysin lopussa oli vielä hyviä paikkoja, mutta putit eivät uponneet.
Takaysillä tuli ensimmäinen bogey, kun missasin vajaan metrin putin reiällä 11. Väylällä 13 lipsahti myös par ohitse. Vielä 17 tosi hyvä birkku ja takaysi +1 ja koko kierros -2/69.
Avauspäivän jälkeen sijalla t18.

Perjantai
Toisena päivänä myös hyvä startti, putit eivät uponneet alussa niin joutui kolmannella väylällä chippaamaan birkun sisään ;).
Etuysi hienosti -2. Takaysillä pari kolmen putin griiniä ja yksi lyhyt ohi, mutta taas hieno birdie väylälle 17 ja koko kierros näin par/71.
Kahden kierroksen jälkeen sijalla t28.

Lauantai
Finaalipäivänä saatiin upea startti kierrokselle birdiellä. Tätä seurasi bogey, kun löin lähestymislyönnin vähän lyhyeksi, josta se spinnasi bunkkeriin.
Reilun metrin birkkuputit 3,4 ohi, mutta vitosella upea 15 metrinen sisään! Väylillä 6,7 ja 8 myös metrin putteja ohi jotka olivat tällä kertaa parputteja.
Ysillä upea lähestyminen rauta seiskalla 180 metristä metriin ja upea birkku sisään, etuysi +1. Kympillä heti avaus griinin kanttiin, josta en valitettavasti saanut kahdella birkkua sisään.
Hienot birkut 11,12 ja oltiin taas pakkasen puolella. Avaus väylällä 13 kallion päälle, josta pari chippiä ja puttia ja tupla bogey korttiin.
Vielä hieno birdie väylälle 16 ja takaysi -1 ja koko kierros par/71.

Nihkeä kilpailu takana, puttipeliin on kiinnitettävä enemmän huomiota. 69,71 ja 71 lyöntimäärällä, tuloksella -2 sijoittui jaetuksi 30. Rankingissa tipuin toiseksi, kun Björn Hellgren sijoittui jaetuksi toiseksi ja nousi edelleni.

Nyt uutta matoa koukkuun ja torstaina starttaa                                                         Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona!

Linkistä vielä tuloksiin:

http://eccotour.org/nordicgolfleague/scores/#/competition/564290/results