FB_IMG_1464641379600

 

Jatkoimme matkaa Fjällbackasta heti kilpailun jälkeen Karlskronaa.

Luvassa oli treeniä ja harjoitus kierroksia Trummenäsissä ennen torstaina alkavaa kilpailua.

Torstai

Avauspäivän lähtöaika oli 8.30 tiiltä 10. Aloitin vahvasti. Tein hyvän birdien väylälle 11 ja seuraava birkun väylälle 14. Väylällä 18 löin wedgen metriin, josta upotti päivän kolmannen birdien. Etuysi näin -3.

Takaysillä peli vähän ailahteli. Bogey kolmoselle, jonka jälkeen par 3 löin lähwstymisen aivan lipulle, josta upotin birdien. Väylälle 6 seuraava bogey. Väylällä 7 upeat kolme lyöntiä ja eagle oli selvä. Bogey vielä kasille ja takaysi pariin ja koko kierros -3/69. Avauspäivän jälkeen sijalla t7.

Perjantai

Perjantaina iltapäivälähdössä 13.30 aloitin heti hyvällä birdiellä. Birdiet 7,9 ja oltiin etuysin jälkeen jo -3 tuloksessa. Upeat birdiet 11 & 12 ja oltiin noustu jo kilpailun kärkeen! Valitettava bogey väylälle 13, jonka kuittasin heti perään kahdella birdiellä. Viimeiselle väylälle vielä todella heikko kolmen putin bogey ja viimeiseen päivään lähdettiin lyönnin johdosta.

Lauantai

Finaalipäivän startti oli 10.30. Aloitin taistelulla. Ensimmäinen bogey väylälle 3 jonka jälkeen alkoi 1,5 väylän armoton rankkasade. Bogey 6 väylälle ja olin tippunut kärjestä. Ysille toivoa herättävä birdie ja etuysi näin +1. Takaysillä taas tapahtui. Birdie 11, mutta valitettava bogey 13. Upeat birdiet väylillä 14,15,16 nostivat minut lyönnin johtoon ennen viimeisiä reikiä. Parin metrin birkkuputti kierähri väylällä 17 ja kaveri upotti. Viimeiselle väylälle tasatilanteessa. Viimeiselle väylälle Mikaelille ja mulle parit ja ratkaisua lähdettiin hakemaan uusinnasta. Ensimmäisellä sitä ei syntynyt, mutta toisella chippini jäi aivan kupin reunalle ja Mikael upotti 6 metrinen birdien.

Todella hyvä viikko kuitenkin takana, 69,67,70=-10 ja kilpailun kakkossija.

Kakkossija nosti minut Nordic Leaguen kärkeen!  World Rankingissa nousin sijalle 540 ohi Tiger Woodsin (543)!

Nyt treenataan viikko täysillä jonka jälkeen maanantaina matka jatkuu uudestaan Ruotsiin ja heti perään Tanskaan.

Kiitos kaikille seuranneille ja hengessä mukana olleille!

-Olazabal