13062337_925109407588187_8638604983287131809_n

Matkustimme sunnuntaina 24.04 Green Eagle Golfiin Saksaaan. Treenasin avauspäivän ja maanantaina pelasin 9 reikää sekä harjoittelin. Tiistaina oli luvassa Pro-Am, joka pelattiin vaihtelevassa säässä.

27.04 keskiviikko

Kilpailun avauspäivän lähtöaikani oli 9.00 tiiltä 1. Suunnitelmien mukainen startti kierrokselle, ekat 4 väylää -1. Ensimmäinen bogey väylälle 8, kun avaus par 3 suuntautui lipun linjassa yli griinin. Tämä kuitattiin kuitenkin heti 9. reiän birdiellä ja näin etuysi -1.
4100m pitkällä takaysillä nähtiin 2 bogeyta, joista molemmat par 5 väylille. Takaysi siis +2 ja koko kierros näin +1. Avauspäivän hetkellä sijalla T34.

28.04 torstai
Toinen päivä lähti käyntiin kymppitiiltä bogeylla ja birdiellä. Kierroksen vaikeat hetket nähtiin väylillä 16 & 17, tuloksina tupla bogey ja bogey. Etuysi näin +4. Tässä vaiheessa lyöntiin kirivaihdetta päälle. Takaysillä maailmanluokan golfia ja punaista korttiin, neljä birdiettä ja viisi paria. Takaysi -4 ja koko kierros näin par/73. kahden kierroksen jälkeen upeasti jaetulla kolmannella sijalla!

29.04 perjantai

Viimeisen päivän lähtöaika oli 8.40 tiiltä 1.Vahva aloitus kierrokselle, väylälle 5 heti upea eagle ja näin siirryin jo kilpailun johtoon. Ensimmäinen bogey väylälle 6, kun löin lähestymisen vesiesteeseen, josta kuitenkin menin lyömään vaikka pallo oli puoliksi veden alla. Väylällä 8 löin avaukseni vesiesteeseen ja tältä väylältä korttiin tupla bogey. Väylällä 9 lähestyminen upeasti pariin metriin josta hienosti birkku sisään! Väylällä 11 epäonnistui välilyönti totaallisesti ja suuntautui vesiesteeseen. Tältä väylältä korttiin tupla bogey. Todella hyviä putteja sisään loppukierros ja viimeisellä väylällä vielä uskomaton chip in, jota ennen olin lyönyt lähestymiseni vesiesteeseen. Viimeinen kierros hienosti +1/74 ja näin kokonaistuloksella +2 sijoittui toiseksi, häviten vain lyönnillä Oliver Suhrille, joka pelasi viimeisen päivän upeasti -8/65. Viiden kilpailun jälkeen rankingissa hienosti seitsemäntenä. Seuraava kilpailu Kitchen Joy Championship, Bruntland Golfissa Tanskassa 04.-06.05

-Olazabal

http://golfpiste.com/kilpagolf/nordic-league/oliver-lindell-kakkoseksi-nordic-liigassa/