3669Oliver_fotoAnteroLindell

 

Lähdimme maanantaiaamuna kohti Ruotsia.Saavuttiin perille ilapäivällä ja päästiin treenaaman. Tiistaina treenattiin jonka jälkeen keskiviikkona oli luvassa Pro-Am.

Pro-Amissa pääsin pelaamaan Ruotsin ensimmäisen Euroopan Tourin pelaajan,

 

Torstai 9.6

Avauspäivä lähti heikosti käyntiin kun missasin lyhyen birdien ensimmäisellä väylällä ja otin bogeyn perään. Sitten peli lähti rullaamaan hyvin, birdiet 12,14. Valitettavat bogeyt 15,16.

Upea lähestyminen reiällä 17 puoleen metriin, josta oli helppo upottaa birdie. Takaysi alkoi vaikeasti. Väylällä 2 avaus suuntautui pitkälle outtiin, tuloksena tupla bogey. Vielä yksi bogey väylälle 5 ja takaysi +3 ja näin koko kierros +3/74. Avauspäivän jälkeen sijalla T49.

 

Perjantai 10.6

Toisena päivänä oli mahdollisuus startata hyvin. Löin toisen lyöntini griinille ensimmäisellä reiällä, mutta 3 puttia tiputti tuloksen pariin. Väylälle 3 tuli sitten taas kolme puttia. Bogeyt vielä väylille 5,9 ja oltiin etuysin jälkeen kokonaistuloksessa +6 ja kaukana cut rajasta (+3).

Takaysillä sitten tapahtui, upeat birdiet väylille 12,13,14 ja nousu kokonaistulokseen +3.Vielä väylälle 17 bogey kun löin lähestymisen väylältä yli griinin heavy heinään. Par vikalle ja jouduttiin vielä jännittämään ennen lopullisia tuloksia. Toinen päivä siis +1/72 ja lopullisten tulosten selvittyä selvisin cutista viimeisellä lyönnillä, cutin ollessa +4.

Lauantai 11.6

Viimeiseen päivään lähdettiin hyvillä mielin. Vaikea aloitus taas, bogey reiälle 11. Vielä yksi bogey etuysille ja näin se +2. Takaysillä hyvää golfia joista syntyi yksi birdie väylälle 2. Lopetus oli heikko ja 8,9 bogit ja viimeinen päivä +3/74. Lopputuloksissa sijoitus T51.

Ensiviikolla taas kisataan Lyngbygaard Golfissa, Northside Charity Challenge.

 

-Olazabal