The Open Final Qualifying 28.06.2016

Avauskierros The Openin finaalikarsinnassa Glasgow Gailes Golf Club Links kentällä +2/73.
Kierroksen alkupuolella tapahtui paljon hyvää, esim väylällä 5 n. 10m eagleputti sisään. Etuysin jälkeen johdin kilpailua. Takaysillä helppoja virheitä ja se näin +4. Iltapäivän toiselle kierrokselle jäi siis paljon kirittävää. Iltapäivällä 13.45 toinen kierros lähti vaikeasti käyntiin. Väylällä 2 löin lähestymiseni 30m pitkäksi ja korttiin bogey. Loppukierroksella 2 birkkua ja loput pareja. Näin toinen kierros – 1/70. Kokonaistuloksella 73,70=+1/143 jäätiin 6 lyönnin päähän paikasta The Openiin. Sijoitus kuitenkin jaettu 18 joten kohtuu reissu takana. Oppimaan tultiin ja oppia saatiin! Nyt treenataan viikko, jonka jälkeen taistellaan taas tärkeistä pisteistä NL kilpailussa Ruotsissa! Kiitos tsempanneille!

Karsinnan tulokset: http://www.theopen.com/Qualification/FinalQualifying/GailesLinks#!/

– Olazabal

oliver_theopen2