minämäjameitsi

 

Saavuimme Ranskaan jo sunnuntai aamupäivällä.
Kävin kiertämässä maanantaina harkkarundin ja tiistaina sekä keskiviikkona pelasin 9 rk.

Torstai 21.7
Aloitin hyvillä pareilla uran ensimmäisen Challenge Tourin osakilpailun. Väylälällä 4 huonon wedgelyönnin johdosta syntyi ensimmäinen bogey. Etuysillä ei muuta ihmeellisempää tapahtunut kuin väylän 8 birdie.
Väylällä 10 löin lähestymisen puoleen metriin, josta oli helppo upottaa päivän toinen birdie.
Reiällä 14 löin avaukseni vasemmalle raffiin, josta lähestymislyönti osui puuhun. Tästä kuitenkin taistellen bogey. Sitten, kentän pisin reikä, avaukseni suuntautui vasemmalle metsään. Palloa ei löytynyt ja väylää jatkettiin varapallolla. Lähestyminen bunkkeriin, nosto griinille ja pari puttia, näin tripla bogey oli valmis. Tästä kuitenkin sisuuntuneena upea lopetus kolmeen perättäiseen birdieen! Ensimmäinen päivä tulokseen par/71. Avauspäivän jälkeen niukasti lyönnin ulkopuolella cut rajasta.

Perjantai 22.7
Toiseen päivään lähdettiin hyvillä mielin. Avaus heti kymppireiällä pariin metriin, mutta birdie jäi puuttumaan. Seuraavalla väylällä wedge lyönti yli griinin vaikeaan paikkaan, josta bogey korttiin.
Reiällä 12 kahdella päälle ja pari puttia, helpohko birdie. Seuraavan kerran bogey nähtiin reiällä 14 kun löin avaukseni puun alle. Eilisen tripla bogey unohdettu, tänään siihen par. Väylällä 16 löin avaukseni suoraan lippua kohti, mutta lyönti oli liian pitkä ja pomppasi takaforelta heavyraffiin, bogi korttiin. Upeat birdiet 17,18 ja pelattiin kuitenkin etuysi pariin.
Takaysillä sitten tapahtui. Heti ensimmäisellä wedge yli griinin, chippi ja kolme puttia, tupla bogey. Tähän perään kuitenkin hyvä lyönti raffista 140 metristä wedgellä metriin ja birkku sisään. Seuraavalla väylällä oli myös mahdollisuus birkkuun, mutta putti jäi vähän lyhyeksi. Väylälle 4 bogey johtuen huonosta wedgelyönnistä. Reiällä 6 löin avaukseni metsään. Sieltä hyvä chippi rauta kutosella griinin eteen, mutta en saanut tehtyä up & down paria tästäkään. Tässä vaiheessa toivo jatkopaikasta alkoi hiipua. Kuitenkin reiällä 7 hyvän birdien jälkeen tiedettiin että kahdella birdiellä pääsee mukaan. Väylällä 8 lähdin lyömään raffista toista griinille. Lyönti jäi oikealle paksuun raffiin griinin eteen. Chippi yli lipun noin 10 metriin, josta en birkkua saanut sisään, ja kun vielä par puttikin meni ohi oli kisani selvä. Par vielä vikalle ja toinen päivä +3/75.

Ensimmäisessä Challenge Tourin kilpailussa jäätiin ulos viikonlopulta, mutta seuraava mahdollisuus on jo oven takana. Tulen pelaamaan Vierumäki Challengen, mutta sitä ennen pelaan 4.8 Tanskassa Nordic Leaguen osakilpailun. Kiitos tukijoille ja kannustajille!

-Olazabal