image

 

Kristianstad Åhus Open pelattiin pro-am kilpailuna. Samassa ryhmässä pelasin myös Erik Myllymäki.

Avauspäivänä lähtö oli 10 tiiltä. Sain hyvän startin tehtyäni birdien reiälle 11. Ensimmäinen bogi väylälle 15. Kierroksen vaikeat hetken osuivat rei’ille 17,18,1 ja 2. Näiltä korttiin bogeyt. Takaysillä ei ihmeempiä tapahtunut paitsi väylän 8 chip in birdie! Avauspäivä +3/75 jolla sijoittui kovassa tuulessa pelatun avauskierroksen jälkeen sijalle t42.
Toisena päivänä sain hyvän startin birdiellä. Ensimmäinen bogey väylälle 4 kolmella putilla. Väylälle 8 hyvä birdie kahdella putilla. Takaysillä maailmanluokan golfia ja takaysi upeasti -4/32. Viimeisellä oli eagle chippi todella lähellä mennä sisään, birdie kuitenkin korttiin. Toinen päivä -5/67 ja kahden kierroksen jälkeen sijalla t11. Joukkueena emme päässeet ruotsalaisen amatöörin kanssa jatkokierrokselle.
Viimeisenä päivänä sain taas hyvä alun birdiellä. Harmittava bogey reiälle 5, jonka kuittasin chippaamalla birdien sisään reiällä 6. Todella hyvistä paikoista rei’illä 7,8,9 en valitettavasti saanut upotettua birdieitä. Väylällä 10 kuitenkin kolisi päivän kolmas birdie. Taas huono hetki osui takaysillä. Bogeyt, 12,14,15 ja tiputtiin jo tulokseen -1. Hyvä birdie kuitenkin reiälle 16 kun löin lähestymiseni melkein sisään. Lamaannuttava kolmen putin bogey vielä väylälle 17 ja takaysi +2/38. Viimeinen päivä +1/73 ja kokonaistuloksella 75,67,73=-1 sijoitus t20. Sijoitus ei ollut se mitä lähdettiin tavoittelemaan mutta kuitenkin kohtalainen. Rankingjogdon ero toisena olevaan Rasmus Hjelm Nielseniin pysyi samana kun Rasmus sijoittui myös sijalle t20.
Seuraava kilpailu alkaa keskiviikkona Tawast Golfissa Hämeenlinnassa, Miesten lyöntipelin SM-kilpailut.
-Olazabal