imageMaanantaina matkustin paikanpäälle Tanskaan. Kiersin heti 18 reikää heti Old Coursella. Tiistaina treenasin ja keskiviikkona olin pro-amissa.

Avauspäivänä vaikea aloitus heti bogeylla. Ensimmäinen birdie reiälle 4 kahdella putilla. Etuysillä muuta ei tapahtunut. Kympille birkku joka kuittaantui 15 vählän bogeylla. Upea lopetus birdieen ja avauspäivä -1/70.

Toisena päivänä hyvä aloitus birdiellä. Perään valitettava bogey joka kuitattiin heti birdiellä. Birdiet vielä etuysillä rei’ille 14,18 ja etuysi -2. Takaysillä heti kakkoselle birkku. 5,6,7 upeat birdiet ja toinen päivä -6/66! Iso nousu tuloslistalla n. 30 sijaa jaetuksi kolmanneksi ennen viimistä päivää.

Viimeisnä päivänä startti heti upealla birdiellä. Ensimmäinen bogey reiälle 4 ku. Lähdin yrittämään avausta suoraan griinille. Tämä kuitattiin heti birkulla. Ysille vielä birkku ja oltiin kokonaistilanteessa -9. Takaysillä vaikeuksia. Kaikille kolmelle par kolmoselle bogeyt. 2 birdietä par vitosilla ja takaysi +1 ja viimeinen päivä -1/71. Tuloksilla 70,66,71 total -8 sijoitun jaetuksi neljänneksi!

Kiitos seuranneille ja kannustajille!

 

-Olazabal