21.-23.09.2016 Thisted Forsikring Championship

Maanantaiaamuna aloitimme matkamme Finnairilla kohti Billundia. Kun saavuimme perille golfklubille, treenasin koko iltapäivän…

Tiistaina oli Pro-Am 8.00. Pro-Am sujui joukkueeltamme hyvin ja sijoituimme kolmanneksi.
Keskiviikko
Keskiviikkona alkoi kisa,12.32 1 tiiltä rankingin ykkösen Mark Haastrupin kanssa. Ensimmäinen bogi reiälle 4 kun löin lähestymiseni takaveteen.
Väylällä 6 kierroksen ensimmäinen birdie. Reiällä kahdeksan löin lähestymisen aivan lipulle, josta oli helppo työ viimeistellä birdie.
Väylällä 9 löin avaukseni veteen, joten siihenkin turha bogey. Takaysillä tapahtui, birdiet 12,14,15 sekä 18 ja nousu takaysin avulla tulokseen -4/67. Avauspäivän jälkeen lyönnin päässä kärjestä.
Torstai
Torstaina oli 12.25 lähtöaika Martin Ovesenin kanssa. Aloitus heti birdiellä. Taas heikko bogey reiällä 4.
Sen jälkeen vähän hiljaisempaa, kunnes 7,8,9 löin lähestymiseni alle metriin joista jokaiselle birdie.
Etuysin jälkeen kokonaistuloksessa -7 ja jaetulla kärkipaikalla. Takaysillä vauhti kuitenkin hyytyi. Bogey reiälle 13 kun löin lähestymiseni pitkäksi.
Birdiet kuitenkin 14,15 mutta todella ärsyttävä kolmen putin bogey viimeiselle reiälle.
Toinen päivä -3/68 ja finaalikierrokselle lähdettiin lyönnin perässä kärkeä.
Perjantai
Perjantaina toiseksi viimeisessä startissa 10.14 palloa ilmaan. Ekalla heti metristä birkku ohi sekä kakkosella vajaasta kahdesta metristä kolme puttia, bogey. Etuysillä ei mitään positiivista tapahtunut, kolmen putin bogeykin tuli väylälle 7.
Takaysillä heti kympillä heinään, josta en päässyt ensimmäisellä pois. Kolmas lyönti väylälle, josta wedge 62 metristä aivan lippuun kiinni ja bogey korttiin. Takaysillä oli monta lyhyttä birdieputtia mutta YKSIKÄÄN ei uponnut. Takaysillä siis pelkkiä pareja loput ja finaalikierros +3/74.
Kolmen kierroksen yhteistulos -4 riitti jaettuun viidenteen sijaan, vain lyönnin päähän jäin uusinnasta.
Uusinnan voitti Kasper Estrup joka voitti viidennellä reiällä suomalaisen Linus Väisäsen. Hyvä skaba kuitenkin taas takana ja nousu takaisin rankingin johtoon tapahtui! Mark Haastrup sijoittui T21 ja sai reilut 400 pistettä, itselle 1700 ja kun eroa oli tätä ennen n. 600 niin pääsin johtoon n. 700 pisteen turvin.
Ensi viikolla jatketaan Ruotsissa Uppsalassa!
-Olazabal