image

Maanantaina lähdimme fysiikkavalmentajan joka on myös caddieni, kanssa kohti Tanskaa.
Pienien kartturiongelmien jälkeen saavuimme meisän mökille josta jatkoimme matkaa Himmerlandin kentälle. Kävimme heti pelaamassa kentällä hajanaisesti reikiä
Tiistaina valmentajani tuli mukaan ja iltapäivällä kiersimme kentän Roope Kakon sekä Christian Aronsenin kanssa.
Keskiviikkona luvassa oli treenipäivä, koska kentällä pelattiin Pro-Am.
Torstaina lähtöaika 12.30 tiiltä 1.
Sain vaikean alun pienessä jännityksessä tehden bogeyn heti ykköselle. Toisella reiällä hyvä avaus ja 6 metrinen birdie sisään. Reiällä 6 löin avauksen oikealle heinään jonne pallo hävisi. Toisella pallolla birdie ja bogi korttiin. Etuysi näin +1. Takaysillä bogi heti kympille, par kolmoselle. Heti birdie kuitenkin perään ja oltiin tilanteessa par. Helpolle reiälle 14 löin avauksen griinin viereen bunkkereiden väliin josta otin hölmön bogeyn. Yleisöväylällä 16 löin avaukseni avain lippuun kiinni, josta helppo tap in birdie. Pari paria loppuun ja debyyttikierros Euroopan kiertueella par/71.
Perjantaina lähtö oli kymppitiiltä 7.30. Taas kierros käyntiin bogilla. Seuraava bogey reiälle 13 kun jouduin ottamaan välilyönnin. Tämän jälkeen tap in birdiet 14 & 15 ja taas yleisöväylällä lipun juureen ja birdie oli vain muodollisuus.
Takaysillä tapahtui, kolmen putin bogey kolmoselle ja kahden putin birdie neloselle. Väylällä 5 avaus bunkkerin lippaan, josta nosto vain pois ja lopulta bogey korttiin. Väylällä 6 avaus veteen ja sain kuitenkin taisteltua parin korttiin. Kasilla avaus raffiin josta jouduin ottamaan dropin, bogey korttiin. Viimeiselle par ja näytti että kisani on taputeltu. Tuuli kuitenkin yltyi ja uskomattomasti cut nousti -1 tuloksesta tulokseen +1 ja selvisin jatkoon yhdellä lyönnillä.
Viimeinen päivä nihkeästi käyntiin. Bogeyt 12,13 mutta birdie reiälle 14. Yleisöväylälle harmittava bogey jonka kuitenkin kuittasin reiän 17 birdiellä. Takaysillä oli vauhti päällä. Birdiet 4 & 6 mutta harmittava bogey seiskalle. Reiällä 8 vielä kuitenkin birdie ja kolmas kierros -1/70.
Viimeisen päivän lähtöaika oli 8.20 tiiltä 10.
Viimeisenä päivänä oli vauhti päällä. Birdiet 12,14 mutta reiälle 17 todella heikko kolmen putin bogey hyvästä birdiepaikasta.
Väylällä 2 olin puttaamassa paaria mutta juuri kun asetuin pallolle, torvi soi. Heti alkoi rankkasade ja peli keskeytettiin ukkosen vuoksi kolmeksi tunniksi. Oltiin caddieni Tuomas Pollarin kanssa keilaamassa, kun keskeytys kesti kolme tuntia. Kun pääsimme taas jatkamaan kilpailua 15.30 alkoi pallo taas pudota. Rei’ille 3,5,6 birdiet ja oltiin tuloksessa -4. Väylälle 8 ainut takaysin virhe ja bogi korttiin, joka kuitattiin kuitenkin viimeisen väylän hienolla birdiellä. Viimeinen päivä -4/67 ja nousu 30. joukkoon oli tosiasia! Sijoitus T26 ja voidaan olla todella tyytyväisiä siihen! Uskomaton debyytti Euroopan kiertueella takana ja nähtiin että taso riittää sielläkin pärjäämiseen. Nyt 1/4 päivä lepoa kotona jonka jälkeen matka jatkuu Finnish Openiin Ahvenanmaalle!!
Kiitos kannustajille, tää on mageeta!!
-Olazabal