29.09-01.10.2016 GolfUppsala Open
29.09-01.10.2016
GolfUppsala Open, Ruotsi
Ensimmäistä kertaa tänä vuonna otettiin laiva ja lähdettiin reissuu, jos Ahvenanmaan kilpailua ei lasketa. Saavuttiin tiistaiaamuna Tukholmaan josta jatkoimme noin tunnin ajomatkan päähän Uppsalaan. Tiistaina vesin hyvän treenipäivän ja keskiviikkona Pro-Amin.
Torstai
Kierroksen avauspäivästä tuli sään puolesta aivan hirveä. Mark Haastrupin sekä Christian Aronsenin kanssa lähdimme 12.00 pelaamaan viimeisessä ryhmässä todella kovaan ja puuskittaiseen tuuleen, sekä vesisateeseen. Heti alussa oli vaikeata. Kolmosväylällä avaus veteen ja korttiin bogey. Tämä kuitattiin nopeasti seuraavan väylän birkulla. Kutosväylälle myös birdie. Tämän jälkeen sade yltyi ja tuli uitettua pallo vesiesteessä sekä väylällä 7 että 9, molmmilta kuitenkin bogeyt. Väylälle 10 myös heikohko bogey. Reiällä 13 avaus griinibunkkeriin, nosto griinille ja siitä kädettömät kolme puttia ja tupla bogey korttiin. Lopussa sitten ruvettiin pelaamaan. 14,15,17,18 birdiet, mutta yksi harmittava virhe, bogey reiällä 16. Ensimmäinen päivä kuitenkin suht ok, +1/74 ja sijoitus juuri cutin sisäpuolella T28.
Perjantai
Tokaan päivään saatiin erinomainen startti, ekat 3 reikää -1. Sitten ote vähän lipsui ja väylälle 5,8 bogeyt. Reiällä 10 upea birdieputti sisään joka loi uskoa taas. Väylällä 12 myös kahden putin birdie. Reiällä 13 bogey, sekä reiällä 14 en saanut tehtyä helposta paikasta birdietä. Sählättyäni riittävästi reiällä 15, korttiin merkattiin tupla bogey. Par,par sekä birdie lopetus ja toinen päivä par/73. Kahden kierroksen jälkeen nätisti cutin sisäpuolella sijalla T18 tuloksella +1/147.
Lauantai
Finaalipäivänä lähti nihkeästi käyntiin, lyhyt birdieputti kakkosella tuli lähes jaloille, kum kierähti niin syvältä. Kolmoselle hyvä birkku. Väylällä 5 löin avauksen takaraffiin, josta vaikeasta paikasta liruchipillä pallo keskitasolla olevaan reikään! Vielä yksi birdie etuysillä ja se näin -3. Takaysin alkuun harmillinen kolmen putin bogey joka paikattiin nätisti heti kahdella birdiellä perään. Väylälle 14 birdie, reiällä 16 meinasi tulla hole in one, mutta kumminkin birkku korttiin. Vikalle väylälle vielä hyvä kahden putin birdie ja finaalikierros upeasti -7/66! Lopputuloksissa sijoitus T7 tuloksella -6/213!
Hyvä viikko takana ja tästä hyvä jatkaa Himmerlandiin Tanskaan, jonne Race To Himmerland Ecco Tourin ranking huipentuu!
-Olazabal