04.-07.11.2016 European Tour Qualifying

04.-07.11.2016
European Tour Qualifying 2nd stage Panoramica Golf, Espanja

Sunnuntaina illalla lähdimme valmentajani kanssa Helsinki-Vantaan lentokenttää. Sieltä sinisillä siivillä Barcelonaan, josta matka jatkui vuokra-autolla kohti Luminea. Maanantai sekä tiistai treenattiin ahkerasti, jonka jälkeen tiistaina illalla, toisen vaiheen caddieni Arto Teittinen saapui paikalle. Keskiviikkona aamulla valmentajani lähti kotiin Suomeen ja me jatkoimme matkaa kohti Panoramicaan.
Keskiviikkona käytiin pelaamassa 18 reikää ja torstaina 9 rk.  Muu aika käytettiin tehokkaasti harjoitteluun.

Perjantaina oltiin valmiita.  Aloitus 10 tiiltä oli tahmea. Paria tuli parin jälkeen. Reiällä 17 tapahtui, avaus veteen ja bogey korttiin. Reiällä 18 myös, sain lyötyä 8 kertaa. Pallo kävi lähes joka paikassa mistä ei rangaistuslyöntejä tule. Tähän siis tripla bogey ja etuysi +4. Takaysillä tapahtui, birdieitä 1,2, mutta bogey reiälle 5. Tämä kuitattiin noprasti kutos reiän birdiellä. Viimeiselle vielä birdie ja ensimmäinen päivä +1/73. Karsintaraja meni -4/68 tuloksessa.

Lauantaina aloitettiin hyvin. Birdie kakkoselle sekä neloselle. Kolmen putin bogey reiälle 5. Myös bogey reiälle 7. Takaysillä hyvä startti birdiellä reiällä 11. Taas tähän perään par kolmoselle bogey.  Väylän 13 löin griinille ja otin kolmen putin parin…  Tähän perään reiällä 14 wedge aivan lippuun kiinni ja birdie korttiin.  Lopussa ei muuta tapahtunut ja toinen päivä -1/71. Karsintaraja meni tuloksessa -6.

Sunnuntaina oli tärkeä saada pelistä kiinni. Kova tuuli alkoi heti aamusta. Aloitin vahvasti, birdiet rei’ille 11,13,14 ja etuysi näillä -3. TakayIllä heti ykkösellä reilun metrin birkku ohi. Takaysillä muuten virheetöntä peliä kolmen birdien kanssa. Koko kierros näin upeasti -6/66 ja nousu takaisin peliin mukaan!  Kolmen kierroksen jälkeen karsintaraja meni tuloksessa -7. Finaalikierroksella pelikavereista löytyi myös suomalaisia, Mikael Salminen.

Alusta asti peli lähti koko ryhmällä väärään suuntaan. Tein ensimmäiseen 7 reikään neljä bogeyta, onneks kaksi birdietä oli vähän tasoittamassa tulosta. Etuysi näin +2. Takaysillä heti kympille birkku. Reiällä 15 wedge aivan lipulle ja tähänkin birdie. Reiällä 16 tuli sitten lyötyä takabunkkeriin josta korttiin bogey ja toivo alkoi hiipua. Löin reiän 17 griinille suoraan, mutta korttiin kolmen putin par. Viimeisellä lay-up lyönti vielä puun taakse maskiin ja vielä yksi bogey. Viimeinen päivä +2/74 ja kokonaistuloksella -4 jäätiin neljän lyönnin päähän jatkopaikasta.

Upea kausi kuitenkin takana, ensi vuonna siis pelataan Challenge Tourilla!

Kiitos!

-Olazabal